Title of a News Article

Urfa'ya acı haber...

.

Urfa'ya acı haber...
banner206

 Hakkari'nin Yüksekova İlçesi’nde silahlı saldırıya uğrayan Şanlıurfalı   polis memuru şehit oldu. Şehidin 3 yıllık özel harekat polisi Abdulkadir Oğuz olduğu öğrenildi. Oğuz'un akşam saatlerinde Yüksekova'da kız arkadaşı ile yürüyerek alışverişe giderken saldırıya uğradığı öğrenildi.

Akşam saatlerinde Yüksekova İlçe merkezindeki 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan Ak İşmerkezi’nden çıkan sivil giyimli polis memuru, terörist olduğu sanılan kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.



Kanlar içinde yere yığılan polis olay yerine gelen ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen polis memuru kurtarılamayarak şehit oldu.

Polis olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, saldırıyı yapanların yakalanması için operasyon başlatıldı. Konuyla ilgili yetkiler tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.



KIZ ARKADAŞININ YANINDA ŞEHİT ETMİŞLER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan özel hareket polis memuru Abdulkadir Oğuz'un acı haberi Şanlıurfa'daki ailesini yasa boğdu. 3 yıllık özel harekat polisi Abdulkadir Oğuz, akşam saatlerinde Yüksekova'da kız arkadaşı ile yürüyerek alışverişe giderken teröristlerin silahlı saldırısında ağır yaralandı ve götürüldüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142