Mustafa Büyükköroğlu Paşa'dan Şehit Gazi Derneğine Ziyaret.

20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şubesini ziyaret etti.

20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şube Başkanlığını ziyaret etti.

Dernek binası önünde karşılanan 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz'u ziyaret etti.

Dernek binasında gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, gazi ve şehit ailelerini selamlayarak, gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu her daim, gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, "Yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu paşama şahsım ve tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yargıtaydan bu kez emsal değil görülmemiş karar! Yargıtaydan bu kez emsal değil görülmemiş karar!

Ziyarette Şube Başkan Mehmet Yavuz tarafından 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu'na plaket takdim edildi.