Title of a News Article

Hükümet konağı bakın ne oldu?

Hükümet konağı bakın ne oldu?
banner206
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinin ilk hükümet konağı artık gençlerin eğitim yuvası olacak. 

yaklaşık 50 yıl önce temeli atılan ve onlarca kaymakamın görev yaptığı Bozova Hükümet konağı artık gençlerin mekanı olacak. Kayyum Belediye Başkanı ve Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ilçe de büyük hizmetleri imza atmaya devam ediyor. bugün Bozova ilçesinde Gençlere spor malzemesi dağıtıldı,  gençlik ve eğitim merkezinin açılışı yapıldı. 
açılışa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekil Mehmet Ali Cevheri, İlçe Belediye Başkan vekili ve Kaymakamı Zekeriya Göker, MHP il Başkanı Mahmut Güneş, Ak Parti Bozova ilçe kaymakamı Av.Mehmet Akgün, Gençlik ve spor il müdürü Hakan Keşküş, Bozova ilçe Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Aksoy, çok sayıda bürokrat ve partililer ile halk katıldı.

Gençlik merkezi ve eğitim merkezinin açılışında konuşan Kayyum Belediye Başkanı ve Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ilçede değişim rüzgarı devam edecek dedi. Göker şöyle konuştu 
Kardeşlerimize, gençlerimize evlatlarımıza üniversitenin yolunu açmak onlara girdikleri bu zorlu sınav maratonunda yalnız bırakmamak. Hamdolsun güzel bir sistem kurduk, velinin bilgilendirilmesinden öğrencinin yaptığı denemelerden elde edilecek sonuçları bir merkezde tıklayıp feri dönüşleri olacaktır. Kursumuzda olan kardeşlerimizi birebir takip edeceğiz. Inşallah bu sene Bozova'da üniversiteye girenlerin sayısı artacak. 9,10, 11. Sınıflara denemeler yapacağız 12. Sınıflarla da ayrı ilgileneceğiz. Farkındalık oluşturulacak. Yaklaşık 600 öğrencimize kaynak hazırladık. Yaklaşık 80 bine yakın testleri onlara vereceğiz. Onlardan tek isteğimiz bizleri mahçup çıkarmamaları anne babalarına layık olmalarını ve istedikleri üniversitelere girmelerini istiyoruz. İlçe milli eğitim ve öğretmenlerimizle toplantı yaptık ve bu imkanı onlara sunduk. Allah devletimize zeval vermesin. Gecesini gündüzüne katan öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker'in konuşmasının ardından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de bir konuşma yaptı. konuşmaların ardından il müftüsü İhsan Açık açılış duası yaptı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195