Title of a News Article

Başkan Kaya'dan flaş çağrı!

Başkan Kaya'dan flaş çağrı!
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya  enflasyonla mücadele programı kapsamında yapılacak olan yüzde 10 indirim kampanyası hakkında basın açıklamasında bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nin  başlattığı 81 il ve 160 ilçede bulunan oda ve borsalar ile birlikte gerçekleştirilecek olan “ Enflasyonla Topyekün Mücadele “ kampanyası hakkında basın açıklaması yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya “son dönemlerde döviz kurlarında yaşanan olağan dışı hareketlenmelerin etkisiyle uzun yıllar sonra enflasyon ilk defa  çift haneli rakamlara ulaştı. Enflasyonun artması; vatandaşlarımızın alım gücünün düşmesine, girdi maliyetlerinin yükselmesine ve faizlerin yükselmesine sebep olmuştur. Ekonomimizdeki bu tür olumsuzlukları aşmak için Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve Sayın Bakanımız Berat Albayrak ‘ın öncülüğünde başlatılan enflasyonla mücadele programı ülkemiz adına son derece önemli ve gereklidir” dedi. 

Başkan Kaya konuşmasının devamında  “Bizlerde iş dünyasının temsilcileri olarak enflasyon ile mücadele konusunda devletimizin yanında olmakla birlikte üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nin başlatmış olduğu “ Enflasyonla Topyekün Mücadele “ kampanyasına üyelerimizin de destek vermelerini bekliyor ve buradan onlara çağrıda bulunuyoruz. Zira enflasyonla mücadeleyi; ne tek başına kamu kuruluşları ne de özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev ülkemiz adına hepimize aittir “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142