Title of a News Article

Çıraklık eğitimi verilecek

Çıraklık eğitimi verilecek
banner206
Şanlıurfa Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay, 3 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Urfa'da çıraklık nasıl eğitilir ve yetiştirilirle ilgili tüm olanakların sağlanacağını bildirdi. 

TESK-UNICEF ve ŞESOB'un işbirliğinde 10 ilde eş zamanlı olarak yürütülecek olan bu projede, çocukların ve ailelerinin daha sağlıklı yönlendirilmesi nasıl sağlanır konuları ele alınacak. Bu sayede geleceğin çocukları olan yeni nesil, teknik programlar sayesinde daha kadifiyeli eleman olarak yetişecekler. 

Şanlıurfa Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay, konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunarak şunları söyledi;

"TESK - UNICEF - ŞESOB İşbirliğinde ve Eş zamanlı Olarak İlimizinde içerisinde bulunduğu 10 İlde Yürütülecek Proje Kapsamında, Çalışan Çocuklara ve Ailelerine Destek verilerek Geleceğimiz Olan Çocuklarımızın Çıraklık Sistemide da Dahil olmak üzere Mesleki ve Teknik Programlara yönlendirilerek desteklenmeleri ve yetiştirilmeleri sağlanacaktır. Eğitim ve Sağlık konuları ele alınacaktır. ŞESOB Proje Kapsamında İlimizde Birlik olarak gerekli aktif çalışmaları yürütecektir. İlimize Hayırlı Olmasını Dileriz."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
www isotcu.com
www isotcu.com - 6 yıl Önce

hangi meslek gruplarında egıtım verılıcek

SIRADAKİ HABER

banner195