Title of a News Article

Ertekin'den kınama...

.

Ertekin'den kınama...
banner206
 BAŞKAN ERTEKİN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin,  Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan E. Sabri Ertekin, mesajında şunları kaydetti: “Sivil Toplum Kuruluşlarının organize ettiği "Emek, barış, demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen terör saldırısıyla 95 kişinin öldüğü, 246 kişinin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendikBu olay tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür.  Meydana bu elim olay Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük terör saldırısıdır. Gerçekleştirilen bu saldırının siyasi ve ideolojik bir gruba karşı yapılmadığını biliyoruz. Bu saldırı, ülkemizin huzuruna karşı yapılmış bir saldırıdırÜlke huzurumuz, halkımızın can güvenliği ve demokrasimiz hedef alınmıştır. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya yönelik gerçekleştirilen hiçbir terör saldırısını tasvip etmiyor, bu saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz.  

Bu büyük terör saldırısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağolsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195