Title of a News Article

Sarı iddialı konuştu

Sarı iddialı konuştu
banner206
Şanlıurfa'nın tanınmış simalarından Bozan Sarı'nın oğlu İş Adamı Mustafa Sarı, 2018 yılının Urfa adına sanayi yılı olacağını söyledi.

Büyüyen ve kalkınan Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısı olan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi, yetkililerin girişimleri sonucu son yılların en iyi büyümesini sağladı. 

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi olan İş Adamı Mustafa Sarı, yeni yılın Ülke adına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Türkiye'nin büyümesinde ciddi anlamda katkısı olan Ve Ortadoğu'ya açılan kapı yani Şanlıurfa'nın daha iyi noktalara geleceğini vurguladı.

Son yıllarda sanayi anlamında ciddi bir yolun kat edildiğini yeni yıl mesajında dile getiren Genç iş adamı Mustafa Sarı, "Şanlıurfamız bölge adına bir üs konumunda ve burada ciddi adımlar atılıyor. Türkiye'nin incisiyiz. Yerli ve yabancı yatırımcıları buraya çekebilmek için ziyaret ve gezilerimizi sürdürüyoruz. Yeni yılın daha yoğun olacağı kanaatindeyiz. Kentin ekonomisi ve istihdama katkı sunmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. 2018 yılının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." Dedi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142