Title of a News Article

4 Başkan eskitti...

4 Başkan eskitti...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, görevinden istifa ederek AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Şanlıurfalı Bürokrat Kırıkçı, Eski Başkanlardan Ahmet Bahçıvan, Ahmet Fakıbaba Dönemlerinde Başkan yardımcısı, Celalettin Güvenç ve Nihat Çiftçi Dönemlerinde ise Genel sekreter yardımcısı görevlerinde üst düzeyde yöneticilik yaptı.

Resmî aday adaylık müracaatını il Başkanı Bahattin Yıldıza veren Kırıkçı kısa bir açıklama yaptı. Kırıkçı  Şanlıurfa Belediyesinde 
4 yılı mühendis, 3 yılı Şb. Md. 16 yılı Başkan Yardımcılığı, 5 yılı Gen. Sek. Yrd.  olarak görev yaptığım 28 yıllık belediyecilik deneyiminin verdiği vizyonla Şanlıurfamıza ve İnsanına en üst düzeyde ve yeni bir kulvarda hizmet etmek gayesi ile Gen. Sek. Yrd.lığı görevimden istifa ederek Akpartiden Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına müracaatımızı dün itibariyle yapmış olduk.
Çıktığımız bu kutlu ve meşakkatli yolda Rabbimin inayeti, siz kiymetli dostların dua ve desteği bizimle olur inşaallah."dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195