Title of a News Article

Başkan Yıldız ilk değerlendirmesini yaptı...

Başkan Yıldız ilk değerlendirmesini yaptı...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün resmi olarak aday gösterilmesinin ardından bir değerlendirmede bulundu. 

Başkan Yıldız, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak birlik çağrısında bulundu. İşte Yıldız' ın O paylaşımları. 
1/ Şanlıurfa'mıza Hayırlı Olsun...
Liderimiz Ve Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan'ın Olurlarıyla Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlık Adaylığına Geçmiş Dönem İl Başkanımız @abeyazgul2 Seçilmiştir. Şanlıurfa'mıza Ve Türkiye'mize Hayırlı Olsun
#ÖnceMilletÖnceMemleket

2/ Türkiye’ye hizmet sevdamız ile milletimizden inşallah bir kez daha 31 mart 2019'da takdir ve yetki alacak, Şanlıurfa'mız AK Parti’nin büyükşehir adayı Sn @abeyazgul2'ün Ve Ekibinin ellerinde büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğine eminim. #ÖnceMilletÖnceMemleket

3/ Mevcut Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye Şanlıurfa sevdalısı duruşu, Özverili Çalışmaları, 13 İlçemize Eşit Duruşu, Ak Parti Sevdası Ve Teşkilatıçı Kimliğinden Dolayı Teşekkür Ediyorum.

4/ Bizler Şanlıurfa Sevdalısı Olarak, Ak Parti Teşkilatlarımızla Tüm Aday Adaylarımıza Eşit Mesafede Durduk. Biliyorduk Ki Tüm Aday Adaylarımız İşin Ehli ve Halkına Birer Hizmetkâr Niteliğindedir. Ben Bu Yola Gönül Vermiş Tüm Hizmet Sevdalısı Aday Adaylarımıza Teşekkür Ediyorum.

5/ Ben Burdan Bir Kez daha Şanlıurfa'mıza Çağrıda Bulunuyorum. Gelin Her Kesimimizle Kadınıyla, Genciyle, Yaşlısıyla, Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla, Mahalle Teşkilatıyla, Omuz Omuza Verelim Daha Gece Gündüz Çalışıp Şanlıurfa'mıza Zirveye Taşıyalım.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195