Title of a News Article

Dar gelirli ailelere meyve ikramı

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü kontrolünde bulunan Şehit Nusret Fidanlığında toplanan meyveler sosyal yardım şube müdürlüğü tarafında tespit edilen ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Dar gelirli ailelere meyve ikramı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ailelere taze meyve ikramını sürdürüyor. Büyükşehir kontrolünde bulunan Şehit Nusret Fidanlığında toplanan meyveler paketlenerek ailelerin adreslerine teslim ediliyor.
GAP Vadisi içerisinde yer alan fidanlığın her türlü bakımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü hasadını yaptığı meyveleri toplayarak paketliyor. Ardından fidanlığa gelen araçlara yüklenen meyveler, Kültür Sosyal İşler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere naklediliyor. Her hasat döneminde farklı bir meyveyi ailelere ulaştıran Büyükşehir Belediyesi'nin çalışması vatandaşlardan da memnuniyetle karşılanıyor.
200 bin metrekarelik bir alana sahip olan fidanlıkta; üzüm, elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi yetiştiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142