Title of a News Article

Esnafa çifte bayrak dağıttı

Esnafa çifte bayrak dağıttı
banner206

Başkan Yıldız’dan Esnaf Ziyaretinde Macron’a tepki. Sık sık esnafla bir araya gelen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, esnafa Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Divan yolu caddesinde Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı hasebiyle Türk Bayrağı, Dağlık Karabağ’da topraklarını işgalden kurtarmak için operasyon başlatan Azerbaycan’lı kardeş halkımıza destek için Azerbaycan Bayrağı dağıttı. Ayrıca Mevlid Kandili vesilesiyle esnaf ve vatandaşların kandillerini kutladı.

Başkan Yıldız, Pandemi süreci nedeniyle ziyaretlerine sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, sorunlarıyla ilgilendi, sorun ve taleplerin çözümü için gerekli talimatları verdi. Ziyaretleri esnasında basına demeç veren Başkan Yıldız, Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron’un İslam’ı hedef alan sözlerini eleştirdi. Ayrıca Fransa’da yayın yapan Charlie Hebdo dergisinin Peygamber Efendimiz ve Cumhurbaşkanımız hakkındaki eleştiri sınırlarını aşan, nefret dilinin kullanıldığı karikatürler ile ilgili de bir açıklama yapan Başkan Yıldız, “Bu bir karikatür değil, bu bir mizah değil ve bu bir derginin eğlence köşesi değil bu terbiyesizliktir. İslam’a ve Müslümanlara duyulan nefrettir. Şunu unutmasınlar ki artık karşılarında güçsüz, zayıf, ve boyun eğen bir ülke yok. Yine şunu unutmasınlar ki karşılarında el pençe duran hesap veren ve boyun eğen bir lider de yok şükür. Tarihi sömürge, zorbalık ve soykırımla dolu olan Fransa’nın İslam’ı Peygamber Efendimizi, İslami değerleri aşağılayan ve yine İslam’ı terörle ilişkilendiren bu ahlaksız zihniyeti şiddetle kınıyorum” dedi.

Başkan Yıldız, devam eden Dağlık Karabağ operasyonu ile ilgili olarak, “İki Devlet Tek Millet olarak Karabağ özgür olana kadar Azerbaycan’a desteğimizi sürdüreceğiz. Bu hususta bütün mecralarda tek yürek olup zulme hep birlikte dur diyeceğiz. Azerbaycan halkına maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle Karabağ en kısa sürede işgalden kurtulacaktır” cümlelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195