Title of a News Article

Karabay'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu ve Şehit PolisMemuru Abdulkadir Oğuz'un ailelerini ziyaret etti.

Karabay'dan Şehit Ailelerine Ziyaret
banner206
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet KarabayŞanlıurfa'da şehit ailelerini ziyaret etti. İlk olarak 2016 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada teröristlerin saldırısına uğrayarak ağar yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekat Polisi Abdulkadir Oğuz'un ailesini ziyaret etti. Karabay, şehidin babası Şevket Oğuz'a taziye dileklerini iletti. Daha sonra 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu'nun ailesini ziyaret eden Karabay, bir süre aile ile görüştü.



ADEM kursiyerlerinin ürünlerini inceledi



Karabay, Şanlıurfa'daki ziyaretleri çerçevesinde Birecik'teki Aile Destek ve Eğitim Merkezi'ne (ADEM) de giderek, bayan kursiyerlerle buluştu. Kursiyerlerin yapmış olduğu ürünleri inceleyen ve ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi alan Bakan Yardımcısı Karabay, başarılı çalışmaları nedeniyle kursiyerleri kutladı. ADEM'deki bayan kursiyerlerin çocuklarının kaldığı ana sınıfını ve Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrencileri de ziyaret eden Karabay, öğrenciler ile bir süre ilgilenerek sohbet etti.



Ziyaret sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay'a tablo hediye eden Kaymakam Kadir Perçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142