Title of a News Article

Urfa'da konuşan Karahan önemli mesajlar verdi. ..

.

Urfa'da konuşan Karahan önemli mesajlar verdi. ..
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa İl Danışma meclisinde konuşan Başbakan Başdanışmanı Zeynep Karahan Uslu " Türkiye'nin yeni bir anayasaya çok büyük ihtiyacı var "dedi.


Bir konferans salonunda yapılan Ak Parti Şanlıurfa genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısıgeniş katılımla yapıldı. Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa eski Milletvekili Başbakan Binali Yıldırım'ın başdanışmanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu,BŞB Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve Teşkilat üyelerinin katılımıyla yapılan Divan toplantısında İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir önceki dönemin faaliyetleri hakkında sunum yaptı. 

bazı gezi ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Eski Milletvekili Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Doç. Dr. Zeynep karahan Uslu genişletilmiş İl Divan toplantısında Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi üzerinde önemli bilgiler verdi.
Yeni bir anayasa ve Başkanlık Sisteminin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Uslu " Ak Parti teşkilatları ilk olarak fetö ve tüm terör örgütleri ile mücadele edecek ardından Yeni Anayasa hakkında kamuoyunu bilgilendirmeliler" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısında Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kasım ayında dereceye giren Harran ilçe başkanı Mahmut özyavuz'a ,Karaköprü ilçe başkanı Ahmet Aksoy'a ve Birecik ilçe Başkanı Müslüm Kaynarpinar'a plaketlerini verdi.


Ak Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Uslu, daha sonra Süleymaniye mahallesinde bulunan kadın Kültür Merkezi ve kuran kurslarını ziyaret ederek kadınlarla sohbet etti 


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142