Title of a News Article

Yıldız " herşeyin farkındayız "

.

Yıldız " herşeyin farkındayız "
banner206
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız Darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da vatandaşlarla demokrasi nöbetinde bulunmaya devam etti. Dün Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yürütme kuruluna katıldıktan sonra Rabia Meydanı’nda devam eden Demokrasi nöbetine katılan binlerce kişiye hitap eden Milletvekili Yıldız " Biz Aziz Milletimizin emrindeyiz "dedi.

Biz 15 temuz darbe girişiminin bir işgal girişimi olduğunun farkında olduklarını ifade eden Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız açıklamasında şunları kaydetti 
"Darbe gecesi içerde ve dışarda hesabı olanların farkındayız.
Batının fetöyü maşa olarak kulandığının farkındayız.
Hızla büyüyen, üreten,savunma sanayide çığır açan, tüm ortadoğunun kafkasların ve balkanların umudu olan bir türkiyenin, batıyı rahatsız ettiğinin farkındayız.
Hükümetimizi, cumhurbaşkanımızı bertaraf edip bizlerin ve tüm islam aleminin umutlarını kırmak istediklerinin farkındayız.
Avrupanın, abd nin basında türkiyeyi farklı lanse ettiklerinin farkındayız.
Avrupadaki gurbetçilerimizin mitinglerinin engellendiğinin, Bayrağımızın dalgalanmasının engellendiğinin farkındayız.
Halen hesaplar içinde olanların farkındayız.
Ve farkında olduğumuz için dışarıdayız meydanlardayız milli irademize, hükümetimize, cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyoruz.


FAKAT ONLAR FARKINDA DEĞİLLER

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız Meydanı kesinlikle terk etmeyeceklerini yineleyerek
" Biz Suni alevi Türk Kürt Gürcü Laz Çerkez Abaza Boşnak olabiliriz. İçerde tartışabiliriz fakat söz konusu vatan olunca farklılıklarımız gücümüz olur tek yürek oluruz.
Anadolu toprakları kafkaslara benzemez , bu topraklar balkanlara benzemez bu topraklar ortadoğuya benzemez. Her ne hesabı olan varsa tarihe baksın.Bu topraklarda Bu halk yedi cihana karşı bedenini siper ederek işgale karşı durdu.nasıl olurda bir fetö örgütüyle işgal düşünürsünüz. Bu topraklarda sütçü imamlar, şahin beyler, ali saipler, nene hatunlar, şerife bacılar,120 ler, tank ın önüne yatanlar, mermilere göğsünü siper edenler ve en önemlisi tehlike anında halkını yanlız brakmayan RECEP TAYYİP ERDOĞANLAR bitmez.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195