Title of a News Article

Urfa’da cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirildi

.

Urfa’da cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirildi
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Akçakale’nin Bolatlar mahallesinde ruhsatı bulunmayan bir işletmede yaptıkları aramalarda 501 adet cinsel gücü arttırıcı hap, 550 adet kaçak sigara ile 15 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Bolatlar mahallesinde ruhsatı olmadığı halde iş yeri açan ve kaçak ürünlerin satışının yapıldığına dair bilgi alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti. Akçakale Cumhuriyet savcısının talimatıyla yapılan aramalarda 501 adet cinsel gücü arttırıcı hap, 550 adet kaçak sigara ile 15 kilogram kaçak çay ele geçirilirken, olayla ilgili işletme sahibi H.S. ile çalışanı V.h. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ile mücadele de ve adaletin yerine getirilmesinde gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142