Title of a News Article

Çelik'ten flaş Kılıçdaroğlu yorumu!...

Çelik'ten flaş Kılıçdaroğlu yorumu!...
banner206
 Faruk Çelik: 'Kılıçdaroğlu bütün seçimleri kaybediyor bir tek kendi seçimini kazanıyor'



Gıda Tarım ve Hayvancılık eski bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, CHP'de Genel Başkanlığına yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'na Bozova İlçe teşkilatında seslenerek, "Bütün seçimleri kaybediyor, ama bir tek kendi seçimini kaybetmiyor. AK Partiye ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, beraberinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Kemalettin Yılmaztekin'le Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ilöe birlikte Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi olan Ahmet İnan'ın oğlu Müslüm Enes İnan ile Zeynep Karlıtekin'in düğün merasimine katıldı. Burada genç çiftlerin nikah şahidi olan protokol, İnan ve Karlıtekin ailesini tebrik etti. Programı kapsamında AK Parti Bozova ilçe teşkilatını ziyaret eden Faruk Çelik ve beraberindeki milletvekilleri partililer tarafından coşkuyla karşılandı. İlçe binasında partililere seslenen Faruk Çelik, Avrupa destekli dış güçlerin bu toprakları size bize çok gördüklerini ifade ederek şunları söyledi: "Kula kulluk bu millette Şanlıurfalılara yakışmaz. Tarihe san veren bu millete yakışmaz. Onun için dimdik bir şekilde haksızlıkların karşısında duracağız. Onların derdi petrol, onların derdi buralarda devletçikler, kurup büyük İsrail'i oluşturmaktır. Buna fırsat vermemenin adresi bugün artık kaderi 80 milyon milletimizle değil İslam alemiyle bütünleşen AK Partinin sesinin daha gür çıkması gerekiyor. "

Konuşmasında CHP Genel Başkanlığa yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Faruk Çelik,  "Bütün seçimlerden yenilen ama yalnız bir tek seçimde kazanan  bir genel başkanı yeniden seçildi. Bütün seçimleri kaybediyor ama bir kendi seçimini kaybetmiyor. AK Parti ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyoruz."

Bozova ilçe teşkilatından ayrılan Faruk Çelik, daha sonra Bozova ilçesine bağlı, Yaylak, Yaslıca ,uzunburç, köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. ve ardından Halfeti ve Birecik ilçe teşkilatını ziyaret edecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195