Title of a News Article

Halen izleniyor...

Bir dönem, televizyon programları içerisinde en çok izlenenler arasında yer alan usta oyuncu Levent Kırca'nın yönettiği Olacak O kadar skeç programında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in hayatı canlandırılmıştı. O görüntüler bu aralar sosyal medya hesaplarında yine çokça izlenmekte. 2009 yılında çekilen görüntülerde, İbrahim Tatlıses daş devri döneminde bir mağarada doğmuş ve o devri birçok noktadan başka bir noktaya taşıyor. 

Fazlasıyla güldüren skeçte ibrahim Tatlıses, günümüzde değil de, yıllar öncesi taş devri döneminde dünyaya gelmiştir. Ateşi bulup, lahmacun ve çiğ köfteyi keşfeden İbo,  o dönemin insanlarını ot ve çiğ et yemekten kurtarmıştır.

O DÖNEM POLEMİĞE NEDEN OLMUŞTU!

Her fırsatta Urfa’da bir mağarada doğduğunu ve yokluk içinde yaşadığını söyleyen Tatlıses’i Kırca, skecinde önce mağarada çiğ etle çiğ köfteyi, ardından ateşi bulup medeniyete adım atan homo sapiens İbo olarak canlandırmıştı. Tatlıses’in Kırca’yı kara listeye aldığı gündeme gelmişti. Zaman içinde aradaki buzlar eridi ve iki ünlü canlı yayında buluştu.

Program sırasında mağara adamı skeci nedeniyle yaşanan gerginliğin gündeme gelmesi üzerine Tatlıses “Kırca ile problemim olmadı, olmamıştır” dedi. Tatlıses’in bu sözleri üzerine Kırca ise “Evet, hiçbir problemimiz olmadı ve olmayacak. Olsa zaten ikimizin topuğunda birer delik, topal topal gezerdik” şeklinde esprili bir cevap verdi.

Öte yandan, bu görüntüleri izleyen Urfalı bir kişi de Levent Kırca'yı Urfa'yı küçük düşürdüğünü iddia ederek mahkemeye vermişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195