Title of a News Article

Hüseyin Karabulut yeni klip çıkardı

Hüseyin Karabulut yeni klip çıkardı
banner206

Şanlıurfa’nın sevilen ses sanatçılarından Hüseyin Karabulut, ‘Kime Güveneceksin’ isimli yeni klipini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şanlıurfalı Ses Sanatçısı Hüseyin Karabulut, yeni bir klipe daha imza attı. Şanlıurfa ile birçok ilde sahneye çıkan Karabulut, söz ve müziğin Aşık Maksut Feryadi’ye ait olan ‘Kime Güveneceksin’ isimli parça için klip çekimi gerçekleştirdi. Müzik yönetmenliğini Stüdyo Merdan’ın yaptığı bu klip, yayınlandığı ilk günden itibaren gerek youtube kanalı üzerinden ve gerekse de sosyal medya üzerinden yoğun bir ilgi gördü.

“KLİPİMİZİ YAYINLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Karabulut, yaptığı açıklamada, Pandemi sürecinde boş durmamak için klip çektiklerini belirterek, “Klipimiz de tam bu zamanı anlatan bir kliptir. Uzun zamandır bu klipi çekmek istiyorduk ancak bu hastalıktan ve sokağa çıkma yasağından dolayı çekemiyorduk. Biraz gecikmeli de olsa klipimizi yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Klipimizi izleyenler güzel tepki gösteriyor. İnşallah klipimizi izleyen tüm vatandaşlarımız emek verdiğimiz bu parçayı beğenirler” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
furkan
furkan - 4 yıl Önce

işki masası zamanı müslüm gürses zamanında kaldı
işki alkol keşke olmasaydı.
ses güzel yorumlama güzel ama işki işi bozmuş

ALİ
ALİ - 4 yıl Önce

KLİPTE SOSYAL MESAFAYE UYMUŞ ARKADAŞ

Celal Kaya
Celal Kaya - 4 yıl Önce

Ağzına sağlık kardeş

SIRADAKİ HABER

banner195