Title of a News Article

İbo, Canpolat ve Beyazgül'e teşekkür etti

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra tekrar döndüğü ekranlarda bu akşam yine esti. Cengiz Kurtoğlu ile arasında geçen bir diyalogda Urfa'da doğduğu mağaranın müzeye dönüştürüleceğini söyleyen İbo, Urfalı iki Başkan Mehmet Canpolat ve Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti. 

Tüm dünyanın tanıdığı bir isim olan Urfalı ünlü sanatçı imparator lakaplı İbrahim Tatlıses, yine bu gece herkesi Televizyon karşısına kilitledi. Yeşilçam rüzgarlarının estiği gecede Ümit Besen, Arif Susam ve Cengiz Kurt üçlüsü birbirinden güzel efsane eserlerini okudu. Bu üçlünün yanında birde genç bir isim vardı oda Gonca Vuslateri idi.

İmparator İbo, yokluktan gelmesini yanı sıra normal bir hayatında dışında dünyaya gözlerini açtı. Tatlıses, hastanede veya normal bir evde dünyaya gözleri açmadı. Bilindiği üzere, Tatlıses, Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan hızmalı Köprü yakınında bir mağarada dünyaya geldi. Geçim kaynağı sıkıntısı yaşayan bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Tatlıses'i, sesi kurtardı.

MÜZE OLACAK...

Eski günlerin yad edildiği İbo Show'da, Cengiz Kurtoğlu'nun İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara eviyle ilgili söylemine binaen kısa bir açıklama yapan Tatlıses, 'mağarayı doldurmuşlardı belediye şimdi açtı orayı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ediyorum orayı müze yapacağız." Dedi.

Öte yandan, mağaranın müzeye dönüşmesi çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2020, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195