Title of a News Article

REZALET!...

REZALET!...
banner206
 Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçen 4 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan 22 yaşındaki zihinsel engelli G.U. adlı kıza, Bursa'nın İnegölilçesinde barakada tecavüz ettiği iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde markete gidiyorum diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve 15 gündür aranan 22 yaşındaki Gamze U. jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Genç kızın verdiği ifade sonrasında Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir bağ evinde bir çok kişi tarafından tecavüze uğradığının ortaya çıkması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olaya karıştıkları iddia edilen 9 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale’nin Çan ilçesinde, 'markete gidiyorum' diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki Gamze U. bir daha geri dönmedi. Yarım saat sonra markete kızını aramaya giden anne Songül U., kızının markete hiç gitmediğini öğrenince emniyete giderek ihbarda bulundu. Bunun üzerine polis genç kızı bulmak için geniş çaplı arama başlattı. Polis, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen aramalarda genç kız 13 gün boyunca bulunamadı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142