Title of a News Article

Başak'ın gelişini selfi çekerek duyurdu...

Başak'ın gelişini selfi çekerek duyurdu...
banner206
 AK Parti Akçakalr Belediye Başkan aday adayı Hikmet Başak Cumhur ittifakına destekleyeceğini açıkladı. Milletvekili Özyavuz Hikmet Başak' ın desteğini selfi çekerek kutladı.


Harran’da MHP’den Cumhur İttifakı adayı olan Mahmut Özyavuz’un seçim bürosunu ziyaret eden Biniacır Aşiretinin ileri gelenlerinden İş adamı Hikmet Başak, Cumhur ittifakı adayı Mahmut Özyavuz'a destek vereceklerini beyan etti. Başak, dün akşam Harran ilçesinde kendisini ziyarete gelen MHP MKYK üyesi İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz'a kabul etti. Ak Partinin kurucularından olan Kanaat önderi ve iş adamı Başak, burada kısa bir konuşma yaparak Cumhur ittifakı adayını desteklediklerini söyledi. Başak“Cumhurbaşkanımızın emriyle biz tüm Ak partililer Cumhur ittifakının yanında hareket edeceğiz oyumuzu Cumhur ittifakına vereceğiz, Harran'da yeni bir dönem açılacak ve bizlerde destek vereceğiz"dedi. 
MHP Şanlıurfa MKYK üyesi İbrahim Özyavuz, Hikmet Başak'ın Cumhur ittifakına desteklerinden dolayı teşekkür ederek kısa açıklamalarda bulundu.
Özellikle sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlara değinen İbrahim Özyavuz şunları ifade etti; “Lütfen sosyal medya üzerinden birbirimizi kırmayalım. Kimseye kırıcı sözler sarf etmeyelim. Kendimizi tabi ki anlatalım. Ülkedeki sorunları dile getirelim. Cumhur İttifakının bu ülkenin bekası için ne kadar önemli olduğundan bahsedelim. Ama birbirimizi kırmayalım.
Bugün aramızda önemli isimler var. Bu isimlerle her ne kadar siyasi görüşlerimiz ayrı olsa da  daha önceden de dostluğumuz vardı. İki büyük liderimizi aldığı karar ile Cumhur İttifakına desteklerini gösteren Hikmet Başak ve karabalarına bugün aramızda oldukları için, yanımızda oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ak Parti ve MHP destekli Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz'da Hikmet Başak ve ailesinin verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2019, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195