Title of a News Article

Bunu mutlaka deneyin...

Bilim insanlarının araştırmalarına göre, birçok yemeğin içerisine konulan ve yanında tüketilen kuru soğanın birçok hastalığa şifa olduğu tespit edildi.

Akciğerde katranın temizlenmesine, kilo vermeye, bağışıklık sisteminin dengelenmesine, vücuttaki nem oranının miktarına, vücuttaki toksinlerin atılmasına, enfeksiyonun kurumasına, grip ve soğuk algınlığına deva olduğu öğrenilen soğanın, nasıl kullanılacağı ise çok basit. Gece yatmadan önce, enine ortadan ayırdığınız kuru soğanın yarısını iç kısmını ayağınızın altına çorap desteği ile tutturunuz. Bunu bir kaç gün denedikten sonra farkını gerçekten de keşfetmiş olacaksınız.

1. Akciğerler

Bu yöntem, hayatlarının herhangi bir döneminde sigara içmiş insanlar için idealdir. Sigarayı yeni bıraktıysanız, vücudunuz katranı ve sigaranın vücutta bıraktığı maddeleri temizlemek için iki kat daha fazla çalışır. Çorabınızın içine konmuş bir soğanla uyuyarak vücudunuzun bu toksin maddelerden kurtulmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu tüyo, hava kirliliğinin yoğun olduğu kalabalık bir şehirde yaşayanlarlar için de idealdir!

2. Kilo verme

Tiroid beziniz çok sayıda hormonun salgılanmasından sorumludur ve bu hormonların birçoğu uykudayken vücudunuzun yaktığı kalori miktarıyla doğrudan ilişkilidir. Tiroid beziniz zehirden tamamen arındığında en iyi şekilde çalışır! Bir hafta boyunca ayağınızın altına bir soğan koyup uyuyarak bunu yapabilirsiniz. Tiroid bezinizin çok hızlı veya çok yavaş çalıştığını düşünüyorsanız bir doktora görünmenizi öneririz.

3. Bağışıklık sistemi

Soğanlar, vücudun bağışıklık sistemini dengelemek için gerekli olan E ve C vitaminleri açısından zengin kaynaklardır. Ek olarak, bu vitaminler yaşlanma sürecini yavaşlatan mükemmel birer antioksidandır. Yani, doktora gitmek zorunda kalmadan veya kimyasal ürünlere ihtiyaç duymadan yaşlanma karşıtı bir tedavi almış olursunuz.

4. Vücudunuzun nem miktarı

Soğanların %90 sudan oluştuğunu biliyor muydunuz? Akapunktur noktalarına göre, meridyenlerin elektrik enerjisi, vücudun ihtiyacı olan tüm suyu en uygun seviyeye ulaşacak biçimde dağıtır. Bu yüzden, alışkanlık haline gelmediğinden veya yoğun iş temposundan dolayı gün boyunca yeteri kadar su içmek sizin için zor oluyorsa ayağınızda bir soğanla uyuyun.

5. Toksinler

Toksinler, biriktiğinde sağlığınız için zararlı olan, kanda bulunan atık maddelerdir. Soğanda bulunan fosforik asit, toksinler için bir mıknatıs işlevi görerek vücudunuzun bunlardan kurtulmasını sağlar. Bu tedaviyi düzenli olarak tekrarlayarak zamanla sağlığınıza yeniden kavuşabilirsiniz.

6. Enfeksiyonlar

Soğan doğal antibiyotiklerdendir. Ayaklarınızın tabanına soğan yerleştirerek, vücudunuzun enfeksiyon kapmış herhangi bir bölgesi için bu özellikten faydalanabilirsiniz. Bu elbette soğanın doktorların reçetelendirdiği ilaçların yerini tutabileceği anlamına gelmiyor. Fakat tedavinin daha hızlı ve etkili bir şekilde işe yaramasını sağlayabilir.

7. Soğuk algınlığı

Gribe veya soğuk algınlığına mı yakalandınız? O halde ayak tabanınızın altında bir dilim soğanla uyuyun! Bu yöntem vücudunuzun virüslerle daha hızlı mücadele etmesini ve onları vücuttan atmasını sağlayacak.

Bunu büyükannelerinizden hatırlıyor olabilirsiniz; eğer üşüttüyseniz yatağınızın yanına bir soğan koymanızı söylemişlerdir. Neden? Çünkü soğanın iyileştirici özellikleri vücudunuza hemen etki eder!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195