Title of a News Article

Erkuş görevine başladı...

Erkuş görevine başladı...
banner206

Şanlıurfa'da, önceki gün tayini çıkan İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş, Manisa'da mesaisine başladı.

Sağlıkta son bir kaç gündür yaşanan atama hareketliliği, birçok müdürün şehir değiştirmesine neden oldu. Şanlıurfa'da görev yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş, yerini Ankara İl Müdürü Urfalı Dr. Mehmet Gülüm'e bırakarak Manisa'ya gitti. Bugün Manisa İl Müdürü olarak görevine başlayan Erkuş, kurumda çiçeklerle karşılandı. 

Kurum personelleri tarafından karşılanan Erkuş, müdürlük görevini bir önceki İl Müdürü Dr. Necip Yemenici'den devralarak bugün itibariyle başladı. Koltuğu devreden Yemenici'nin ise Konya il Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi.

Öte yandan, twitter hesabını sıklıkla kullanan Müdür Erkuş, kullanıcı adından bulunan Şanlıurfa iline ait plaka numarası 63'ü silerek Manisa'nın plakasını (45) yaparak hesabını kullanmaya devam etti. Bu durum ise dikkatlerden kaçmadı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 15:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kul Hakkı
Kul Hakkı - 3 yıl Önce

Öncelikle SAYIN MEHMET GÜLÜMÜN başarılı olmasını temenni ederim. Şanlıurfadaki bu başarısızlık sadece sağlık il müdürüne yüklemek çok yanlış olur çünkü ; başarı yada başarısızlık bir ekip işidir.bundan dolayı il sağlık müdürü öncelikle aktif olan başkanlar ile ilçe sağlık müdürlerini değiştirmesi elzemdir yoksa tek başına eski ekiple bir yere varamiyacağı aşikardır.özellikle Eyyübiye ilçe sağlık müdürünün sağlık personellerine yaptığı zülum ve mobbing , urfadaki bütün sağlık çalışanlarının sinir ucralarını örselemektedir.

SIRADAKİ HABER

banner195