Title of a News Article

Özyavuz sağlık bakanına çağrıda bulundu

Özyavuz sağlık bakanına çağrıda bulundu
banner206
Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Urfa'nın sağlık sorunlarıyla ilgili söz hakkı alarak sağlık bakanına çağrıda bulundu. 

Şanlıurfalıların hastane noktasında zor günler geçirdiğini ifade ederek, 1700 yataklı şehir hastanesinin temelinin bir türlü atılamadığı için dert yandı.

Özyavuz yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Şanlıurfa'da dün tugayda yaşanan patlamada yaralanan askerlerimize Allah'tan şifalar diliyorum.

Şanlıurfa ilimizin nüfusu Suriyeli mülteci kardeşlerimizle ve Barış Harekâtı için ilimize gelen güvenlik güçlerimizle birlikte 3 milyona ulaşmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından temeli atıldığı hâlde henüz inşaatı tamamlanamayan 1.700 yataklı şehir hastanesinin inşaatına bir türlü başlanamamıştır. Şehir hastanesi açılacak diye şehir merkezinde bulunan 4 hastanemiz, şehir dışındaki Osmanbey kampüsü ile Eyyübiye Devlet Hastanesine taşınınca özellikle dar gelirli vatandaşlarımız zor durumda kalmaktadır. Mevcut hastanelerimizde birçok branşta doktor ve personel eksiği olması sebebiyle Şanlıurfalılar hâlen tedavi ve ameliyat gibi hizmetleri alabilmek için başka şehirlere akın etmektedirler. Kapatılan hastanelerin personel, cihaz ve araç bakımından güçlendirilerek yeniden hizmete açılması Şanlıurfalı vatandaşlarımızın mağduriyetini ortadan kaldıracaktır.
Bu vesileyle Sağlık Bakanlığımızdan çağrımıza kulak vermesini ve talebimizin yerine getirilmesini rica ediyoruz, teşekkür ediyorum." 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 17:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit.ciftci.dehlizoglu.sayin.vekilim.özyavuz.teşekürederm
Halit.ciftci.dehlizoglu.sayin.vekilim.özyavuz.teşekürederm - 4 yıl Önce

Deyerli.vekilm.özyavuz.teşekurederiz

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142