Title of a News Article

Uyarılarda bulundu

Uyarılarda bulundu
banner206

Şanlıurfa'da, önceki gün virüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurun Başhekim Dr. Ahmet Güzelçiçek'ten uyarıcı bir mesaj geldi. 

Dünyayı kasıp kavuran covid19 salgını etkisini halen yitirmiş değil. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bu salgın hergün insandan insana bulaşıyor. Şanlıurfa'da da, son günlerde artan vakalardan dolayı deyim yerindeyse virüsün bulaşmadığı kimse kalmadı. Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, önceki gün korona virüse yakalanan isimlerden birisi oldu. 

Urfastar olarak Başhekim Dr. Ahmet Güzelçiçek ile telefonda görüşerek nasıl bir süreç geçirdiğini anlatmasını istedik...

Dr. Güzelçiçek, 'Her ne kadar kendimizi muhafaza etsekte virüsten kaçamadık. Yaşanan yoğun tempoda bizde ne yazık ki virüse yakalandık. Tedbirler asla elden bırakılmamalı. Maske, mesafe, hijyen kuralları muhakkak harfiyen yerine getirilmeli. Çok şükür şuan da sağlık durumum iyi. İnşallah tez zamanda iyileşip tekrar işimin başına dönmek istiyorum.' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142