Title of a News Article

AK kadrolar yola çıktı

AK kadrolar yola çıktı
banner206
 Bugün Ankara’da yapılacak olan AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi için Şanlıurfa AK Parti il ve ilçe teşkilatları yola çıktı.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Yönetimi, Kadın ve Gençlik kollarından oluşan 10 otobüslük konvoy Ankara Arena’daki AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine katılmak üzere yola çıktılar.

Tek adayla girileceği  kongre’de AK Parti Şanlıurfa teşkilatı daha önce belediye başkanlarının katılımıyla Genel Başkan Adayı Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na destek vereceklerini açıklamışlardı.

 

"Hep birlikte yeni Türkiye"

Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak gireceğin bugün ki AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi için AK Parti yeni sloganı da günler öncesinde hazırlanmıştı.  Kongrede "Hep Birlikte Yeni Türkiye" sloganı kullanılacak.  Bugün Ankara Arena spor salonunda yapılacak olan kongreye Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 30 bin kişinin katılması bekleniyor.

 

1.Olağanüstü büyük kongremiz milletimize hayırlı olsun

Kongre ile ilgili daha önce basına konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez şöyle demişti; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve seçilecek yeni genel başkanımızın yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir.   AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 1.Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz”

Öte yandan Şanlıurfa Milletvekilleri ile ve teşkilat üyelerinin yarın sabah birlikte kongre salonuna girmeleri bekleniliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195