Title of a News Article

Akçakaleli hemşerilerim gerekeni yapacak

Akçakaleli hemşerilerim gerekeni yapacak
banner206

AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya, son günlerin yaşandığı 31 mart seçimleri öncesi ilçede çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe halkının desteğini gün gün arttıran AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya, 31 mart günü yapılacak olan seçimlerde halkımız gereken cevabı verecektir mesajı verdi.

İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde adım atmadık yer, ziyaret etmediği ev kalmayan Yalçınkaya, yapdığı açıklamasında şunları söyledi;

"Akçakale hemşerilerimin bizlere, yani AK Parti'ye olan güveni tamdır. Yıllardır ilçeye hizmet gelmekte kısıtlanmış, hak edilen hizmet görülmemiştir. Sandık başına gidecek olan vatandaşlarımız gerekli cevabı verecektir. 10 yılda yapılmayan hizmetleri son günlere taşıyanlar sandık günü karşılığını alacaktır. Göz boyayarak halkımızı kimse kandıramaz. 1 Nisan sabahı itibariyle Akçakaleli halkımız hizmetlerin gerçek yüzünü görecek ve hak ettiği değeri anlayacaktır. Vatandaşımızdan tek isteğimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dursunlar, bizi yalnız bırakmasınlar, iktidarın yanında dursunlar. Muhalefettin bir aday, Cumhurbaşkanının ilan ettiği ve dışladığı, Ak Partiye bir daha almayacağı bir şahsın Akçakaleye artık bir katkısı olamaz. Bizim gibi bir tecrübeli siyasetçiyi desteklesinler, Allah’ın izniyle bunları yapacak güçteyiz. Vatandaş, bizim yolumuzun ve siyasetimizi biliyor. Sahayı geziyorum. Milyonda milyon Ak parti, Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Yalçınkaya ve Akçakaleliler kazanacak. Rekor oy alacağız. Geçmişi biliyorum. Sandıktan ne çıkacağını biliyorum. Belediyenin imkanları çarçur ediliyor. 10 yıldır Belediyeyi yöneten arkadaş, seçime 15 gün kalmış imkanları seferber ediyor , vatandaş kandırılmaya çalışılıyor.Köylere hizmet adı altında ne yapılıyorsa alın diyoruz, bu hizmetleri yapan Ak Partidir. Bütün kaynakları çarçur eden bir kişinin arkasında olma. Ben seçimi bugün itibarı ile bitmiş görüyorum.Allahın izni ile öyle bitecek. Burası sınır bölgesi, PYD,ABD ve İsrail şunu söylüyor, 31 Martta Ak Parti düşük oy alırsa bu bölgede kalmaya devam edecek.yok Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa buradan çekileceğiz diyorlar. Mesele ülkenin var olma, Akçakalenin var  olmasıdır. PYD yine ABD desteği ile oyun peşinde, biz bu oyunu bozacağız. Vatandaşların desteği ile Ülkenin geleceğine karar verecekler. Mesele şahsımın meselesi değil. Son derece dikkatli olmalıyız. %85 Recep Tayyip Erdoğan’ı arkasında bugüne kadar duran Akçakaleliler, bir kez daha Bölgenin kaderi için destek olacaktır. Akçakale ispat edecek Türkiye buna şahit olacaktır. Halkımız oynanan oyunları bozacak, 31 mart günü oynanan oyunları sandıklara gömecektir."

URFASTAR
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet Fatih/Newyork
mehmet Fatih/Newyork - 5 yıl Önce

Yalcinkaya kesin konusuyor,,InsAllah mahcup olmaz,,Akcakaleliler destek vermeli,,son anda donus yapmamali..

HE HE ÖYLE OLACAK
HE HE ÖYLE OLACAK - 5 yıl Önce

ZATEN BU MEMLEKET YILLARDIR SEN VE SENİN GİBİLER TARAFINDAN YÖNETİLDİĞİ İÇİN BİR YERE VARAMIYOR...BU ARADA AKÇAKALEYE BALIKLIGÖL YAPIM İŞİNE BAŞLADINMI?

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142