Title of a News Article

Akçakalelilere herşeyi anlattılar...

Akçakalelilere herşeyi anlattılar...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri  Dr. Halil Özcan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi, bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Harran ve Akçakale ilçelerine çıkarma yapan Vekil Özcan, burada İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya’nın seçi bürosunda vatandaşlarla kucaklaşarak, destek istedi.



31 Mart mahalli idareler seçimi için çalışmalarını sürdüren ve belediye başkan adayı arkadaşları için destek turlarına çıkan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya ile birlikte ilçede vatandaşlarda bir araya gelip kucaklaştı.

 Tüm İslam Alemi’nin umudu Türkiye’dir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yerel seçimlerin, önemine de değinen Özcan, hizmetlerin tümü AK Parti sayesinde ilçeye gelmiştir, hizmet partisi olan AK Partimizin iktidarında hizmetlerin devamı için adayımız Yalçınkaya ile oylarınıza talibiz. Diyen Vekil Özcan, önemli mesajlar verdi.

Seçim bürosunda vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan şunları söyledi;  

“Biz malumunuz meclis başkanı seçiminden hemen sonra Şanlıurfa’ya intikal ettik SKM Başkanlığına uğradık oradaki çalışmalarla ilgili bilgiler aldık bugün itibari ile Eyyübiye’de başladık sonra Harran ittifak bürosu gerek ilçe teşkilatlarımız gerek Akçakale ilçe teşkilatımız bugünde Mehmet Yalçınkaya’nın bürosuna geldik. Sizlerle kucaklaşmak için bundan sonra yaklaşık 1 ay gibi süre zarfında beraber olacağız sahada olacağız hep beraber Allahın izniyle samimi, birlik ve beraberlik içinde çalışırsak cenabı Allah bizi sonuca ulaştırır önce biz kalplerimizi saf tutacağız. Malumunuz burada özellikle Akçakale bölgesinde daha önceki mevcut AK Parti belediye başkanı aday adaylığı süresinde karşımızda 3-4 yerde böyle durumla karşılaştık. Yapılan hizmetler hepimizin parasıyla sizlerin vergisiyle yapıldı, hiç biri minnet değil o koltukta oturuyorsa bu millete hizmet etmek mecburiyetindedir. Bugün Özellikle Akçakaleliler en iyi bilendir. Haksızlığın ne olduğunu, biz ilk kapımızı Akçakale mülteci Suriyeli kardeşlerimizi kucaklarken Akçakale’den aldık. Akçakale olmaması için bugün Saadet Partisi özellikle önceki günden itibaren HDP’yi hiçbir zaman masada görmedik. ittifakları İYİ Parti CHP ve Saadet Partisi arasında görüşmeler yapılıyordu. Dirsek teması dediler, ama bizim bunun bir kirli ittifak olduğunu biliyoruz. Hepinizde biliyorsunuz ama HDP hiçbir zaman kazanın içinde olmadı. Çünkü HDP’nin hiçbir iradesi yok. Geçmişte bütün milletvekilleri hepimiz gördük ne diyorlardı. Biz sırtımızı Kandil’e ve PYD’ye dayıyoruz. Biz her zaman halkımızın içindeyiz ve önceliğimiz bizim huzurumuz ve birlik beraberliğimiz ha burada bazıları, ‘Akçakale’de ve Harran’da Urfa’da beka sorunu yok’ demesinler buradaki bir oy 70080 Km metre kareyi ilgilendiriyor Türkiye’yi ilgilendiriyor. İnanın bütün İslam Aleminin nerde bir İslam alemi coğrafyasında nerde bir Müslüman varsa kan var ve göz yaşı var. Bütün o ümmet bütün İslam Alemindeki mazlum mağdurların umudu Türkiye. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Burada vereceğiniz her bir oy onların selameti onların huzura kavuşmasıdır.”

Yalçınkaya, ‘Herkes canla başla çalışacak’

Özcan’ın yaptığı konuşma sonrası ev sahibi AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya da birer konuşma gerçekleştirdi. Herkes canla başla çalışacak, hizmetlerin devamı için bu yola girdik diyen Yalçınkaya büyük alkış topladı.

Yalçınkaya yaptığı konuşmasında; “Her zaman şunu söylüyorum ben sahayı bildiğim için en muaf en aykırı olan bize karşı olanı seslendirin Mustafa’mı bize karşı ise söyleyin Mustafa bayrağı kaldırmış en önde bizimle beraber olur yarın Mustafa bunu duyarsa utanır 30 gün var 30 defa düşünür onun için dedikoduyu ortadan kaldıralım. Şimdi buradaki arkadaşlarımızın çoğu beni aradı Sayın Halil Özcan gelsin, müdahale etsin, yapsın zaten sayın Özcan davanın sahibi bayrağı taşıyan kendisi Meclis İdare Başkanı kendisi AK Parti’nin ileri gelenin kendisi benim Özcan’a söyleyecek bir şeyim yok. Özcan benden iyi çalışacak bundan eminim. Ama saatin zamanı var meclisin bir trafiği var meclis başkanı seçimi var dün seçim bitti. Bugün kendisi aramızda onun için bu konuda hiç tereddüdünüz olmasın. Bütün vekillerimiz bütün AK Partinin içindeki sevdalılar bu davaya gönül vermiş olanlar canla başla çalışacak. Burada hizmetlerle ilgili dünde söyledim bugünde söylüyorum belediyenin yaptığı bütün hizmetler Ak Parti’nin hizmetleridir bütün yapılan hizmetler bu iktidarın hizmetleridir bütün buradaki gayretler Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleridir onun için kimse kendine mal etmesin. Ben burada tek başıma bir şey yapamam Halil Özcan tek başına bir şey yapamaz Ahmet Akay bir şey yapamaz hepimiz birlikte olursak bir şeyler yaparız ve yapacağız. Onun için sayın vekilimiz geldi bizleri şereflendirdi biz kendisine şu yapılsın bu yapılsın noktasında hiç bir şey yok kendisi sahayı bizden iyi tanıyor herkesi de iyi tanıyor dört dönemdir de sahada gücünün yettiği kadar da hizmeti var  Allaha şükür bütün gayretini bu bölgeye sarf etmiş. Şimdi kendisi sahada olacak bizde yanında olacağız ve ulaşamadığımız, yapamadığımız, çözemediğimiz yerleri kendisi bizlere yardımcı olacak ve 31 Mart  akşamı burada yeni bir destan yazacağız ve Akçakale’nin eski sayfasını kapatacağız karanlık sayfayı ve bembeyaz bir sayfa açacağız. Bizim belediye başkanı ile şahsi olarak alıp veremediğimiz hiçbir şey yok biz icraatlarına itirazımız var,  yaptıklarına itirazımız var biz bundan daha iyisini yapacağız daha güzelini yapacağız daha laik olduğunuz hizmeti ayağınıza getireceğiz ama bunu nasıl yapacağız işte Recep Tayip Erdoğan var, Ak Parti var bunu nasıl yapacağız işte milletvekillerimiz var bütün birlikte bunların hepsini bir arada bir toplamda  Akçakale’nin önüne koyacağız ve modern bir şehir modern bir gelecek ve çocuklarımızın için de geleceklerini aydınlık yaparak çalışacağız. Sizlerden ricam bugünden sandık açılana kadar yani seçim  böyle bir iştir yani ara verilmeden eşine, dostuna, arkadaşına ulaşsın ve bizlere destek versinler destek versin ki Ak Parti yücelsin Recep Tayyip Erdoğan yücelsin ve bu yücelmeyle bizimde gücümüz ortaya çıksın gücümüzün karşılığını Ankara’da alırız ve Akçakale’nin çehresi ve bütün buradakilerinin beklentilerin karşılığını karşılarız bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. Ve tekraren sayın Vekilime hoş geldin diyorum desteklerinden dolayı Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Seçim bürosundaki buluşma sonrası ilçe parti teşkilatı ziyaret edildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195