Title of a News Article

Aksu ilçe esnafıyla buluşmayı sürdürüyor

Aksu ilçe esnafıyla buluşmayı sürdürüyor
banner206

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. 

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Haliliye bölgesinde adım atmadık, girmedik esnaf dükkanı, kucaklaşmadık vatandaş bırakmayan İlçe Başkanı Süleyman Aksu, verilecek destekle Haliliye'nin Türkiye genelinden adından söz ettirerek en iyi dereceyi alacaklarını ifade etti.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat adına seçim çalışmalarına gece gündüz katılan ve destek toplayan ilçe Başkanı Süleyman Aksu, vatandaşların takdirini topluyor.

İlçeye bağlı ve nüfusun yoğum olduğu mahallelerden birisi olan Bağlarbaşı, Devteşti, Ahmet Yesevi bölgelerinde esnaf ziyaretlerini sürdüren İlçe Başkanı Aksu, partisi ve Belediye Başkan adayları olan Mehmet Canpolat adına halkın desteğini toplamaya devam ediyor. 

İlçe halkıyla kucaklaşarak yaklaşan yerel seçimlerin öneminden ve Belediye Başkan Adayı Canpolat'ın projelerinden bahsederek, 'inşallah 31 Mart günü sandıklardan vereceğiniz destekle zaferle çıkacağız. Projelerimiz de gün gün hayata geçerek halkımızın hizmetine sunacağız. Yaparsa AK Parti yapar şuuruyla bu yolda emin adımlarla gidiyoruz.' Mesajı veren Aksu ilçede ince eleyip sık dokuyor.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195