Title of a News Article

Aslan, “Hizmet için geliyoruz”

SP Karaköprü Adayı Essum Aslan, seçim çalışmaları kapsamında girdiği bir fırında ekmek pişirerek esnaftan tam not aldı.

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak’ı ve Balıkkaya Bulvarı Esnafını ziyaret etti. Esnafın büyük sevgisi ve ilgisiyle karşılaşan Aslan, ekmek fırınında ocağa geçerek ekmek pişirdi. Fırıncı esnafı ve fırına ekmek almak için gelen vatandaşlarla sohbet eden Aslan, “Artık değişim vakti geldi.”dedi.

HİZMET İÇİN GELİYORUZ

31 Mart’a sayılı günler kala çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Essum Aslan, Balıkkaya Bulvarı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Aslan, “Çaldığımız her kapıyı açan vatandaşlarımız işsizlikten ve iş yapamamaktan dert yanıyor. Biliyorum bu çok ciddi bir sorun biz belediye seçimlerini kazandığımız takdirde israfı bırakıp istihdama yönelik projeler ile sizlere hizmet edeceğiz.”diye konuştu.

ESNAF, ESSUM ASLAN DEDİ

Balıkkaya Bulvarında bir fırında ekmek pişiren Aslan, fırıncıların ve çevre esnafının ilgi odağı oldu. Burada hünerlerini sergileyen Aslan esnaftan tam not aldı. Ekmeğe Essum Aslan’ın baş harfini işleyen fırıncılar, ‘Desteğimiz seninledir. Biz değişim için Essum Aslan diyoruz’ dedi. Essum Aslan, esnafa verdikleri destek için teşekkür ederek “Yaşanabilir bir Karaköprü için değişim” şeklinde konuştu.

Ardından Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Aslan, Başkan Adem Şıltak ve yönetim kuruluna projeleri hakkında bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 12:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hizmet için gelecek
Hizmet için gelecek - 5 yıl Önce

Hizmet içinmi yoksa hortumlamak içinmi petrol gitti abide parkta gitti nevali otel kaldı borç batağında petrol izollar el koydu karaköprü inşAllah hata yapmaz

DEĞİŞİM ŞART
DEĞİŞİM ŞART - 5 yıl Önce

ASIL KARAKÖPRÜ HİÇ BİR İCRAATI OLMAYAN AYNI BAŞKANA OY VERMEKLE İNŞALLAH HATA YAPMAZ.EN AZINDAN AKRABALARINI BELEDİYE YE DOLDURMAZ ESSUM HANIM ÜSTELİK EĞİTİMLİ ,BİLGİLİ.BİZİM URFA ALIŞMIŞ BİLGİSİ YETENEĞİ OLMAYANLAR TARAFINDAN YÖNETİLMEYE İNŞALLAH DEĞİŞİKLİK OLUR...

SIRADAKİ HABER

banner195