Title of a News Article

Aslan, kırsala indi...


31 Mart Mahalli seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadetin Karaköprü Başkan Adayı Essum Aslan, kırsal mahallelere indi. Sancak mahallesine gelen ve Burada kadınlarla kucaklaşan Aslan, sorunları bizzat kadınlardan öğrenip destek istedi.

Karaköprü ilçesine bağlı kırsal Sancak mahallesine ziyarette bulunan Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan, mahalle sakinlerinin büyük coşkusuyla karşılandı.


Adaylığını açıkladığı günden bu yana yüksek tempo ile mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarını yürüten başkan adayı Essum Saatçi Aslan, Sancak kırsal mahallesi sakinleri ve Ali Baba Mahalle Muhtarı Mahmut Yılmaz ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından mahalle girişinde karşılanan Aslan, “Karaköprülüler daha şimdiden kararını vermiş” dedi.




Adım adım gezip sorunları çözeceğiz

Mahalleleriyle ilgili sıkıntıları anlatan köylüleri dinleyen Essum Saatçi Aslan, “Köy benim için şehirden daha önemlidir. Hizmette sıkıntı var. Vatandaşa hizmet gitmiyor onu da biliyorum. Siz bana emredin ben size yapacağım. Sizin emriniz benim başım gözüm üstünedir. Ben sizin başınıza değil yanınıza geleceğim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 21:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195