Title of a News Article

Çelik, Urfalılardan rica etti

 Çelik, Urfalılardan rica etti
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da tüm vatandaşların Pazar günü sandık başına giderek, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini rica etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bir televizyon kanalına bağlandığı canlı yayında, Urfalılara Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili mesajlar gönderdi. Çelik, konuşmasında CHP ve MHP’nin çatı adayı olarak gösterdiği Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu da sert bir dille eleştirdi.

Cumhurun ilk defa kendi başkanını seçeceğini belirten Çelik, “Milletimizin önüne bu sandığı koyan AK Parti’dir. AK Parti, uzun bir aradan sonra tartışılan Cumhurbaşkanlığı konusunun artık tartışılmaması için bu meseleyi kökünden çözdü. Bu bizim AK Parti olarak millete verdiğimiz değeri gösteriyor, bunu icraatlarımızla da gösteriyoruz” dedi.

 

“Bunlar bir miting bile yapamadılar”

Bakan Çelik, “Bu seçimlerde bir tarafta milletin adamı var, diğer tarafta da çatı adayı var” diyerek, şunları kaydetti;

“Çatı adayının tarihi yok. Bunlar bir miting bile yapamadılar, Türkiye’nin geleceği ile ilgili bir projesi olmayan ama proje olan bir çatı adayı söz konuşur. Ben Urfalıların buna hiç itibar etmeyeceğini biliyorum. Diğer aday ise Sayın Demirtaş. Zaten Demirtaş’ın kazanma şansı yok.

Türkiye'de huzurun, barışın, kardeşliğin devam etmesi için Sayın Başbakanımızı devletin başına Cumhurbaşkanı olarak gelmesinin son derece önemli olduğu düşünesindeyim. Urfa’daki huzurun ve barışın devamı açısından oylarımızı Başbakanımıza verelim. Pazar günü tüm Urfalıların sandığa gitmesini rica ediyorum. Urfa’nın Pazar günü Başbakanımıza vereceği destekle rekor kırmasını istiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195