Title of a News Article

Cevheri'den flaş açıklama

Cevheri'den flaş açıklama
banner206

Cevheri, trenden indim ve durakta da beklemedim

Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, “2009 yılında istifa ettim. 10 yıl yerimde oturdum. O trenden ben indim ve hiçbir durakta bulunmadım ve beklemedim.” dedi.

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Merkez Eyyübiye ilçesinde yaptığı seçim bürosu açılışı mitinge döndü. Burada seçmene seslenen Sabahattin Cevheri, “2009 yılında istifa ettim. 10 yıl yerimde oturdum. O trenden ben indim ve hiçbir durakta bulunmadım ve beklemedim.” dedi.

Sizin paranızla size hizmet ettik

Cevheri ailesi olarak Şanlıurfa’ya ciddi hizmetler yaptıklarını belirten Cevheri, “1946’dan bu yana Cevherileri Ankara’ya taşıyan Urfalılara minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Aile büyüğüm Necmettin Cevheri döneminde sizler için yapılan hizmetler sizin paranızla yapıldı. Necmettin amcam sadece buna vesile oldu. Söz konusu Urfa olunca gerisi teferruattır.”diye konuştu.

Necmettin Cevheri dönemindeki hizmetleri saydı

Şanlıurfa için Eski Adalet Bakanı Necmettin Cevheri, döneminde yapılan hizmetleri anlatan Sabahattin Cevheri, “Türkiye’nin Cumhuriyetten sonraki en büyük projesi olan GAP, Harran Üniversitesi, Stadyum, Uluslar Arası Havalimanı, 500 Yataklı Devlet Hastanesi bunların hepsini Sayın Büyüğüm Necmettin Cevheri yaptı. Yine tekrar ediyorum sizin paranızla yaptı. O sadece vesile oldu” şeklinde konuştu.

O trenden ben indim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’da mitingde konuştuğu sırada ‘bu trenden inen bir daha binemez’ açıklamasını değerlendiren Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, “2009 yılında istifa ettim. O trenden ben indim ve hiçbir durakta bulunmadım ve beklemedim. 10 yıl yerimde oturdum. Ve şimdi Urfa için hizmet etmeye hazırım.”ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 00:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Polat
Polat - 5 yıl Önce

1960 beri siyasetin İçin de olan ceveri ailesi hiç bir yolsuzluk dosyası çıkmadı yine ceveri diyoruz

Urfalı
Urfalı - 5 yıl Önce

Yalan konuşma nerde cevheri yaptı
Unutmaki sen de cekekçilerdensin istediğini vermeyince istifa ettim diyorsun demek seni trenden indirdiler

mustafa
mustafa - 5 yıl Önce

sende bineceksin yoksa çalışamazsın

has urfalı
has urfalı - 5 yıl Önce

bir daha binemezsin. o kadar

has urfalı
has urfalı - 5 yıl Önce

bir daha binemezsin.

Ahmet
Ahmet - 5 yıl Önce

50 yıldır hükümetlerde görev aldınız urfaya bir hizmetiniz söyleyin

SIRADAKİ HABER

banner195