Title of a News Article

Cevheri rekor kırdı

.

Cevheri rekor kırdı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, bugün 11 köyü ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

TBMM’nin tatile girmesinden dolayı Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulunan Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, dün yaptığı taziye ziyaretlerinin ardından bugün de kırsala bağlı köylere çıkarma yaptı.

Karlı, Şebek,Tehtok,Küçük Dağyanı, Aşağı Dağyanı,Gelibolu, Dağyanı,Ayınzeli, Güvenli Davudi, Köylerini ziyaret eden Milletvekili cevheri, vatandaşların sorunlarını dinledi. Köylerde yoğun ilgiyle karşılaşan Cevheri, köylerin sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.  Seçimlerde köylere verilen vaatleri yerine getirmek için çalışmalarının devam ettiğini belirten Cevheri, “Hiçbir köyümüzün sorunu kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Bu arada Kobani Derneğini de ziyaret eden Cevheri, Kobani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mustafa Bozan ile bir süre sohbet etti. Şanlıurfa’da Kobani’den gelen yaklaşık 100 Bin Suriyelinin bulunduğunu belirten Cevheri, “Bunlar ne rejim yanlısı nede PYD yanlısıdır, bu insanlar menfi düşünen ve bir an önce savaş bitsin diye dua eden geçmişte olduğu gibi bugün de  Türkiye yanlı Kobanili kardeslerimizle bir araya gelerek sorun ve çözüm yollarını konuştuk " dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195