Title of a News Article

Ceylanpınar'da flaş gelişme! AK Parti'ye geçtiler

Ceylanpınar'da flaş gelişme! AK Parti'ye geçtiler
banner206

Ceylanpınar'da Türkmen ailesi, AK Parti’ye geçme kararı aldı. Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Mahalle Başkanı Derya Çirkin'in girişimleriyle HDP saflarından AK Parti’ye geçen Türkmen ailesinin ileri gelenleri, Belediye Başkanı Menderes Atilla ile dün bir araya geldi.

Dün Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasından sonra Ceylanpınar'da Ak Parti saflarına da katılımlar oldu. Daha önce Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimleriyle birçok aile ve aşiret HDP'den ayrılarak Ak Parti saflarına katılım sağlamıştı. Yapılan son girişimler ve ikili temaslardan sonra ilçenin önde gelen ailelerinden Türkmen Ailesi'de Ak Parti saflarına geçerek, bundan sonraki süreçte Başkan Atilla'ya destek vereceklerini belirtti.

AİLEDEN BAŞKAN ATİLLA'YA DEV TÜRK BAYRAĞI

Türkmen Ailesi'nin önde gelenleri ile Başkan Atilla dün bir evde düzenlenen toplantı da bir araya gelerek Ak Parti'ye geçtiklerini duyurdu. Yapılan toplantıya Başkan Atilla'nın yanı sıra İlçe Başkanı Halid Şimşek, Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve Türkmen Ailesi'nin ileri gelenleri katıldı. Türkmen Ailesi Ak Parti saflarına geçtiklerini ve bundan sonraki süreçte Başkan Menderes Atilla'ya destek vereceklerini açıkladı. Öte yandan Türkmen Ailesi'nin ileri gelenleri Ak Parti'ye geçişlerini duyurduktan sonra Başkan Atilla'ya dev Türk bayrağı hediye etti.

Türkmen Ailesi mensupları yeni partilerinin hayırlı olmasını dileyerek, seçimin bir parti meselesi olmadığını, bunun tüm Türkiye'nin bir meselesi olduğunu ve bundan dolayı Ak Parti saflarına geçtiklerini ifade etti.

"BİZ BU HALDE BİRLİKTE BÜYÜK TÜRKİYE'YİZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,farklılıkların en büyük zenginlik olduğunu ve hep birlikte Türkiye olduklarını ifade etti. Atilla, "Bugün Cumhuriyet Mahallesi'nde Türkmen Ailesi ile beraberiz. Biz de çok güzel bir sürpriz yaptılar. Kocaman bir Türk bayrağını bize hediye ettiler. Türkmen Ailesi'ne de zaten bu yakışır. Sizin de bildiğiniz üzere Türkmenler köken olarak öz ve öz Türk'tür. Bayraklarına ve davalarına sahip çıkmaları bizi fazlasıyla memnun etti. Zaten Türkmen Ailesi bizim için değerli bir aile idi ama bugünden sonra onlara olan sevgim ve sempatim arttı. Türkmen Ailesi kendilerine yakışanı yaptılar. Ak Parti'ye katılım sağladılar. Bizimle yol yürümeye karar veren Türkmen Ailesi'ne çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan böyle vatan için, bayrak için birlikte mücadele edeceğiz. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Bu ülkenin birlik dokusunda hiçbir sıkıntı yok. Bizim farklılıklarımız aslında en büyük zenginliğimizdir. Farkı etnik yapıdan olabiliriz, farkı mezhepten, farklı düşünceden olabiliriz. Çünkü biz bu halde birlikte büyük Türkiye'yiz" dedi.

"CEYLANPINAR'I TEK VÜCUT ŞEKLİNDE BİRLEŞTİRMEYE GELDİK"

Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Ceylanpınar'ı Başkan Atilla ile beraber tek vücut yapmaya geldiklerini ifade ederek, "Türkmen Ailesi'nin de aramıza katılmasıyla gücümüze güç katacağız. Ceylanpınar'ı tek vücut şeklinde birleştirmeye geldik. Bu toplantılarımız devam edecek. Ceylanpınar'da bir ev kalmaya kadar Başkanımız Menderes Atilla ile hepsine gideceğiz" diye konuştu.

Türkmen Ailesi'nin kanaat önderlerinden Mehmet Veysi Bulut, Ak Parti'ye geçtiklerini ve bundan sonraki süreçte Başkan Atilla'ya destek vereceklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"TÜRKMEN AİLESİ OLARAK BUNDAN SONRA BAŞKAN ATİLLA İLE BERABER YÜRÜYECEĞİZ"

"Başkanımız Menderes Atilla'ya davetimizi kırmayıp geldiği için teşekkür ederim. Bu ilçede kimin ne sorunu varsa hepsini çözüyor. Kimin ayağına taş değse ilk Başkan Atilla koşuyor. Ceylanpınar'ı Ceylanpınar yapan Menderes Atilla'dır. İlçemize bu denli hizmetleri olan Başkan Atilla'ya destek vermek boynumuzun borcudur. Ailece aldığımız karar neticesinde Ak Parti'ye geçme kararı aldı.

Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. Bu artık bir parti meselesi olmaktan çıkıp bir ülke meselesi haline geldi. Biz de Türkmen Ailesi olarak bundan sonra Başkan Atilla ile beraber yürüyeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 11:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk
Haluk - 6 yıl Önce

Asilsiz haberler bunlar daha öncede HDP li değildi .köleliği kabul eden herkes akp de der alabilir .özgür demokrasiyi benimseyen herkes HDP ye katilip farkliliklari tehlike değil zenginlik olduğunu desteklemiş olur .

SIRADAKİ HABER

banner195