Title of a News Article

Dedikodulara cevap verdi!

Dedikodulara cevap verdi!
banner206

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Reşat Dağ, hakkında çıkan asılsız dedikodulara cevap verdi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Reşat Dağ, esnaf, ev toplantıları ve vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdürüyor.

Dağ'ın partisinden istifa ederek geri çekileceği ve Saadet Partisi'ne katılacağı söylemlerine yönelik açıklamada bulunarak,  'HALİLİYEDE 3 aday var iyi parti adayı benim çatı adayı değilim tüm Urfa ve haliliye halkına duyurulur' şeklinde paylaşımda bulunarak, istifa veya geri çekilme gibi herhangi bir konunun yaşanmayacağını ifade etti. 

İYİ Parti Adayı Dağ, yapmış olduğu açıklamayla birlikte seçim çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 

URFASTAR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Siyaset urfa
Siyaset urfa - 5 yıl Önce

Mesut çiçek
Oyu olur veya yoktur adam gücü ne olduğu da önemli değil mücadele örneği var kazanması da önemli teneke yazmışsın ya asıl teneke bu kadar basit kelimelerle kendini ifade eden sensin Mesut çiçek senin oyun varmı bilmem ama aklın olmadığı ortada

MESUT ÇİÇEK
MESUT ÇİÇEK - 5 yıl Önce

ULA TENEKE SENİN TOPLAM KAÇ OYUN VARKİ , KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI YAPTIN AMA MERAK ETME SEÇİMDEN SONRA URFALILAR SANA TENEKE BAGLARLAR BEKLE VE GÖRRR

SIRADAKİ HABER

banner195