Title of a News Article

Demirkol Şanlıurfa halkına teşekkür etti

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi dün Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim mitingine katılan yaklaşık 150 bin kişiye AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’dan teşekkür geldi.

Sayılı günlerin kaldığı yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Şanlıurfa Cephesi dün şanına yakışır bir miting gerçekleştirdi. Topçu meydanında düzenlenen mitinge katılan yaklaşık 150 bin kişi adeta gövde gösterisi yaparken, AK Parti Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve İlçe Teşkilatı farklı bir şekilde yola çıkarak mitinde Başbakan Erdoğan’a destek verdi. İlçe SKM binası önünde bir araya gelen 2 bine yakın partili ve vatandaşlar burada kefeni ima eden kıyafetler giyerek yola çıktı. Başta Başkan Adayı Fevzi Demirkol, İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ve yoğun kalabalık kitlesi beyaz bir elbise giyerek mitinge akın etti.

Gerçekleşen miting sonrası bugün bir açıklama yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Topçu Meydanındaki mitinge katılan on binlerce kişiye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195