Title of a News Article

"Eyyübiye için çalışacağız"

"Eyyübiye için çalışacağız"
banner206

AK Parti Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Serdar Şeyhanlıoğlu seçim bürosunda dost ve akrabalarıyla birlik beraberlik mesajı vererek, Eyyübiye ilçesinin 31 Mart akşamı sadece Şanlıurfa’da değil, Türkiye genelinde en yüksek  oy oranını alacaklarını söyledi.


31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Şanlıurfa’da seçim havası gittikçe artmaya devam ediyor. Eyyübiye ilçesi, bir rekor daha kırma gayreti içerisinde. AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile Parti teşkilatının çalışmaları aralıksız sürerken, öte yandan meclis üyeleri de kendi bölgelerinde ve seçim bürolarında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


AK Parti Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Serdar Şeyhanlıoğlu, ilçenin Akabe mahallesinde geçtiğimiz günlerde görkemli bir şekilde seçim bürosu açmıştı. O günden bu yana seçim bürosu yoğun ilgi görüyor. Vatandaşların yoğunluk la gelip vakit geçirdikleri ve AK Parti'ye destek vermeleri Şeyhanlıoğlu ailesini ve Parti yöneticilerini sevindiriyor. Yediden yetmişe herkesi ziyaret ettiği seçim bürosu bu akşam da yoğun ilgi gördü. Ecz. Osman Mutlu, Ecz. Mehmet Karadağ, Ecz. Paşa Demirbilek ve birçok misafirin ziyaret ettiği seçim bürosunda , ev sahibi Meclis Üyesi Adayı Serdar Şeyhanlıoğlu misafirleriyle yakından ilgileniyor.


Seçim günü son saate kadar ve sonrasında da ilçe halkının hizmetinde olmayı sürdüreceklerini ifade eden AK Parti Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Serdar Şeyhanlıoğlu, açıklama da bulunarak şunları söyledi;


“Seçim gününe kadar oturmak yok, çalışmaya devam, durmak yok yola devam. Partimizin birer neferi olarak gitmiş olduğumuz bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  başta olmak üzere, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kuş ve diğer belediye Başkan adaylarımızı yalnız bırakmayacağız. Daima halkın içerisinde olup , onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüp hizmet edeceğiz. Eyyübiye Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kuş öncülüğünde Eyyübiye için elimizden gelen tüm gayretleri geçeli gündüzlü seferber edeceğiz. 17 yıldır AK Parti ne yaptıysa en iyisini yaptı, yapmaya da devam edecek. Yaparsa AK Parti yapar, AK Parti demek gönül işi demek. Çıkar menfaat gözetmeksizin, ilçede yapılacak olan her türlü projeye imza atacağız. Eyyübiye nin kalkınması için çalışacağız. 31 Mart günü ise sandıklar açıldığında, Şanlıurfa’da 1. Olacağız. Eminiz ki Türkiye genelinde de partimizi gururla temsil edeceğiz. En iyi dereceyi alan ilçe olacağız Allah'ın izniyle. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan dost, akrabalarım ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
DD
DD - 5 yıl Önce

YAV HE HE

selamın kavlen
selamın kavlen - 5 yıl Önce

selamın kavlen o nasıl bir foto yüzü korktum

SIRADAKİ HABER

banner195