Title of a News Article

Hekimoğlu kırsalı geziyor...

Hekimoğlu kırsalı geziyor...
banner206
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Haliliye ilçesine bağlı bulunan merkez ve kırsal mahalleri karış karış gezmeye devam ediyor. 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Cumartesi Pazar tatil demeden çalışmalarına son sürat devam ediyor.  Bu bağlamda çalışmalarına Pazar günü olması nedeniyle Haliliye ilçesine bağlı bulunan kırsal mahalleri ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Pazar demeden tatil demeden 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim gününe kadar dur durak demeden bıkmadan çalışmalarına devam edeceğini ifade ederek şunları dile getirdi.

“Bugün kırsal mahallelerimizi ziyaret ederek, burada bulunan dostlarımızla bir araya geldik, burada bulunan vatandaşlarımızın bazı istekleri oldu, bu isteklerde aslında çok değil yol, su ve parke taşı gibi Belediyelerin yapması gereken asli görevleri arasında yer alan isteklerdir. Allah kısmet ederse Başkan olduğumuz zaman, şehirdeki mahallemizde ne yapıyorsak aynısı da kırsal mahallelerimizde de yapmak zorundayız ve de yapacağımızı söz veriyoruz.” 

Başkan Adayı Hekimoğlu: “Kırsal mahallelerimizde en basit haliyle bir çöp kovası bile yok bunlar çok basit ve kolay şeyler olması rağmen maalesef belediyelerimiz bunları getirememiş. Parke taşları döşenmemiş, çok basit şeylerin eksikliği olmasına rağmen yapılmamış bunlar zaten belediyelerin asli görevleri arasında yer almaktadır. Bizlerde Başkan olduğumuz zaman bu asli görevlerimizi yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olması diyerek İnşallah 1 Nisan sabahı başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sabahattin Cevheri, Karaköprü de Essum Saatçı Aslan ve Eyyübiye de ise Halil Yiğit kardeşimiz ile birlikte zafere ulaşarak vatandaşlarımıza hizmeti en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğiz dedi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, son olarak “31 Mart 2019 tarihinde kadar merkez ve kırsal demeden çalışmalarına son sürat devam ederek zafere ulaşacaklarını” ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2019, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195