Title of a News Article

Pasaj esnafından destek istediler

Pasaj esnafından destek istediler
banner206

 HDP Urfa Milletvekili Adayları Rasim Batan ile İbrahim Ayhan, kent merkezinde bulunan pasaj esnaflarını ziyaret etti. Kapaklı Pasajı, Japon Pasajı, Avrupa Pasajı'nda bulunan ve  "Kurtuluşumuzu ve bu ülkenin selametinin HDP'de görüyoruz" diyen esnaflar HDP'yi desteklediklerini belirttiler.

 Adaylar Batan ve Ayhan'ın ziyaret ederek sorunlarını dinlediği  pasaj esnafı bir yurttaş "Bütün Urfa esnafı AKP'nin politikalarından bıkmış durumda. Bankalara borçlu olmayan esnaf yok. Çekler ve senetlerimizi ödeyemez hale geldik. Tüm mallarımızı dolar üzerinden alıyoruz. Cumhurbaşkanı her konuştuğunda huzursuzluk çıkıyor ve dolar fırlıyor. Malları pahalı alıp ucuz satmak zorunda kalıyoruz. Bu şartlarda zarar etmeyen küçük ve orta ölçekli esnaf yok. Allah için bizi bu yamyamlardan kurtarın. " diyerek feryat etti. 

Yurttaşlara " Sorunların çözümü noktasında HDP olarak mecliste  büyük mücadeleler verdiğimizi hepiniz gördünüz. Şimdi elimizi güçlendirin, vekil sayımızı arttırın ki bunların hakkından gelelim.Halkımızın hakkını bunlara yedirmeyelim" şeklinde cevap veren Ayhan da  esnaflardan HDP'ye destek vermelerini istedi. Ayhan ve Batan çalışmalarına kent merkezinde ki esnaf ziyaretleriyle devam etti.

'Urfa ben güneşin yurduyum diyecek'

HDP'nin diğer bir adayı Ziya Çalışkan ise Bamya Suyu Mahallesinde çalışmalarına devam etti. Esnaf ziyareti gerçekleştirerek yurttaşlarla bir araya gelen Çalışkan konuşmasında; "Urfa, 7 Haziran'da  Nemrut ve Firavunların kalesini yıkarak güneşin yurdu olduğunu ilan edecek" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195