Title of a News Article

Pasaj esnafından Hekimoğlu’na tam destek

Pasaj esnafından Hekimoğlu’na tam destek
banner206

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında özelde Haliliye genelde ise Şanlıurfa merkezde basmadık yer bırakmayarak çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Başkan Adayı Hekimoğlu beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte bugün sabah ilk olarak Tes-İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret ettikten sonra Kapaklı Pasajı, Japon Pasajı, Dünya İş Merkezi olmak üzere Pasajlar bölgesinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Başkan Adayı Hekimoğlu ve beraberindekiler ile birlikte daha sonra 14 Mart Tıp Bayramı olması nedeniyle Şanlıurfa Tabip Odasını ziyaret ederek burada Başkan Dr. Ömer Melik’ten oda hakkında genel bilgiler aldıktan sonra doktorların son zamanlarda kalmış olduğu şiddet konusu hakkında bilgiler aldı.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ziyaretler sonrası yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.

“Bugün sabah ilk olarak Tes-İş Şanlıurfa Şubesini ziyaret ettik, burada bulunan sendika yetkilileri ile sohbet ederek sendika hakkında bilgiler aldık. Daha sonra bizimle birlikte olan Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile başta Kapaklı Pasajı, Japon Pasajı ve Dünya iş Merkezinde bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik, onlarla sohbet ederek ekonomik olarak bir krizin varlığından bahsettiler. Hakikaten başta esnaf kardeşlerimiz çok zor durumda bizlerde bu ekonomik zorluğun farkındayız. Esnaf kardeşlerimiz ile yapmış olduğumuz görüşmelerde sohbetlerde onlarında bir değişimden yana olduklarını gözlemledik.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler Kapaklı Pasajı Esnaf Derneği Başkanı Nuri Argın’ı ziyaret ederek destek istedi. Başkan Argın ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Adayı Hekimoğlu’na teşekkür ettikten sonra desteklerinin tam olduğunu ifade etti.

Başkan Adayı Hekimoğlu; Pasajlar bölgesinde yapmış olduğumuz ziyaretlerden sonra 14 Mart Tıp Bayramı olması nedeniyle Şanlıurfa Tabip Odasını ziyaret ettik burada bulunan Başkan Ömer Melik ve doktorlarımızdan bilgiler aldık.

Bizlerde bugün yapmış olduğumuz STK ziyaretlerinde şunu görük bir şehrin olmazsa olmazları arasında mutlaka STK’la olması gerekiyor. Şanlıurfa Tabip Odası Üyeleri ile yapmış olduğumuz görüşmede Şanlıurfalı gençlerin özelikle madde bağımlısı ve doktorlarımıza son zamanlarda yapılan şiddet hakkında konuştuk, İnşallah Başkan olduğumuz zaman STK’lar ile birlikte uyum içerisinde Şanlıurfa’nın sorunlarını birlikte çözme fırsatı buluruz dedi.

Ziyaretlerden sonra açıklamasına şu şekilde devam eden Başkan Adayı Hekimoğlu; Özellikle esnafımızın bizlere karşı göstermiş oldukları teveccüh çok güzel onlara layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah bizlerde 31 Mart akşamı Başkan olduğumuz zamanda onlara daha güzel hizmetlerde bulunmayı nasip eder inşallah” Diyerek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195