Title of a News Article

Seydi Amca'ya yoğun ilgi

Seydi Amca'ya yoğun ilgi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sırrın Mahallesi Köylükentte, Ziraat Odası eski Başkanlarından Hüseyin Çelik ve ailesinin koordine ettiği Mahalle toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Eyyüpoğlu, AK Parti olmazsa hizmetin gelmeyeceğini, huzurun olmayacağını söyledi. 

Bu seçim gençlerin istikbali
Davetlerinden ve böyle bir toplantıyı düzenlediklerinden dolayı Hüseyin Çelik ve ailesine teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Değerli hemşehrilerim, gençler. Bu seçim çok önemli bir seçim. Bu seçim gençlerin istikbali. Memleketin istikbali. Onun için çok önem veriyoruz ve herkesin önem vermesi lazım. AK Parti olmazsa huzur olmaz. AK Parti olmazsa hizmet gelmez. AK Parti olmazsa balkonda duran bacılarımız balkonda oturamazlar. Hepimiz için, ülkemiz için AK Parti elzem, hepimiz bunu bilmemiz lazım. Şer güçler birleşmiş, hain güçler birleşmiş ne diyorlar; ‘sandıkta AK Partiyi yenemeyiz’ diyorlar. ‘E biz ne yapalım; iftiralarla, yalanlarla, dolanlarla bunları kirletelim de vatandaş bunları dışlasın’ şeklinde şu anda onun peşindeler” dedi. 

Muhalefet partileri hain güçlerle ittifak kurmuş
Muhalefet partilerine de yüklenen Milletvekili Eyyüpoğlu, “Değerli hemşehrilerim. 3 parti kardeş olmuş; CHP, HDP, MHP. Bunlar kardeş olmuşlar, bunlar ittifak kurmuşlar. Ama kiminle kurmuşlar biliyor musunuz. Hain güçlerle, Türkiye’nin düşmanlarıyla ittifak kurmuşlar” diye konuştu. 

12-0’la AK Parti yoluna devam edecek
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, mahalle toplantısını düzenleyen Çelik ailesine ve destek olan Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’na teşekkür ederek, “Bu çıktığımız kutlu yolda gücümüze güç katmışlardır. Kendilerine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaallah 7 Haziran’da Şanlıurfa’da 12-0’la AK Parti yoluna devam edecektir. Ve Şanlıurfa’da durmak yok, yola devam diyorum. İnşaallah AK adaylarımız da, Milletvekillerimiz de, hepimizin tanıdığı Seydi Amca ile birlikte Şanlıurfa geleceğe parlak bir şekilde bakmaya devam edecektir. Şanlıurfa’nın önü açıktır” diyerek, herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195