Title of a News Article

Siverek'te belediye başkanlığı için adaylar belli oldu

Siverek'te belediye başkanlığı için adaylar belli oldu
banner206

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifa etmesinin ardından yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Siverek Belediye Meclis Üyelerinden Celal Akıl, Hasan İzol ve Lokman Karahan'ın aday olduğu öğrenildi.
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın', sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, başkanlıktan istifa etmişti. Böylece yeni başkan, belediye meclis üyeleri tarafından seçilecek. Yeni seçilecek kişinin Siverek belediye meclis üyesi olması gerekiyor.
Belediye meclis üye sayısı olarak çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti'nin göstereceği adayın, başkanlığı kazanmasına kesin gözle bakılıyor.

ADAY BELLİ OLUYOR
AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyelerinden Hasan İzol, Celal Akıl ve  Lokman Karahan'ın başkanlık için aday olduğu öğrenildi. Muhalefetin aday gösterip göstermeyeceği ise henüz bilinmiyor.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Koordinatörü Mücahit Yanılmaz'ın başkanlık seçimi için Şanlıurfa'ya geleceği öğrenildi. Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve belediye meclis üyeleri ile istişare yapacak olan Yanılmaz'ın, aday olacak üç kişiden başkanlık için birini belirlemesi bekleniyor. 
Bu arada Siverek Belediye Meclisinin Perşembe günü toplantı yaparak, yeni başkanı belirleyeceği belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2020, 22:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195