Title of a News Article

Urfa'da Siverek hariç tüm ilçe başkanları belirlendi

Urfa'da Siverek hariç tüm ilçe başkanları belirlendi
banner206

Gelecek Partisi Halfeti İlçe Başkanı olarak İş Adamı Mehmet Özden Atandı.  Urfa'da İlçe başkanlarını belirleyen Gelecek Partisinin birtek Siverek ilçesinde ismi henüz belirlemedi.

Gelecek Partisi 12 Aralık 2019 Tarihinden kurulmasından sonra Şubat 2020’de Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı olarak Dr. Abdullah Yeşil’i atamıştı.

Şubat ayında başkanlığı tebliğ edilen Dr. Yeşil Hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Dr. Yeşil İlçe Kongrelerini hızlı bir şekilde yapıp İl kongresini de geçtiğimiz Ağustos ayında yapmıştı. İl başkanlığı tebliğ edildiğinden beri Eyyubiye, Viranşehir, Bozova, Hilvan, Akçakale, Haliliye, Karaköprü, Harran, Ceylanpınar, Birecik, Suruç ilçe başkanları atanmışı.

Bugün ise Dr. Yeşil Halfeti İlçe Başkanı olarak İş Adamı Mehmet Özden’i atadıklarını duyurdu.

Böylece Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil atanmasından 8 ay gibi bir zaman da 12 ilçe’ye İlçe başkanlarını atamış ve Teşkilatlarını kurmayı sağlamış oldu. 

Ataması yapılmayan İlçe olarak sadece Siverek İlçesinin Kaldığı, Siverek İlçe Başkanlığı içinde çok sayıda başvurunun olduğu, Bu Başvuruların değerlendirildiği ve Siverek’teki İstifalar ve Kargaşaların netleşmesi ile birlikte Siverek ilçe Başkanlığının da atanacağı belirtildi.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İlçe Başkanları Şöyle;

Akçakale: Mustafa Çiftçi - Esnaf

Birecik: Ahmet Aslan – İş Adamı

Bozova: Erkan Doğan – Turizmci

Ceylanpınar: Salih Kalemli – İş Adamı

Eyyubiye: Mahmut Demir – İş Adamı

Halfeti: Mehmet Özden – İş Adamı

Haliliye: Mir Müslüm Çiçek- Avukat

Harran: Mehmet Özyavuz – Eğitimci

Hilvan: Aziz Salgın – İş Adamı

Karaköprü: Celal Karaca – Eğitimci

Suruç: Fehmi Laçin – İş Adamı

Viranşehir: Ahmet Koç – Ziraat Mühendisi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195