Title of a News Article

Urmak, resmen aday adayı...

 AK Parti Şanlıurfa Eski İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda iş adamı olan Nusret Urmak, bugün resmen AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu.

Sabah saatlerinde Parti il binasına giden Nusret Urmak, başvuru için gerekli formlarla birlikte Milletvekili olma adına resmi müracaatını yaptı.

AK Parti İl Binasında aday adaylık başvuru müracaatlarını kabul eden İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat ve Hacı Yaygın, bu kez eski mevkidaşları olan Nusret Urmak'ın müracaatını kabul ettiler. Yapılan başvurusu sonrası Nusret Urmak'ın müracaatı atılan imzalarla kabul edildi.

İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, eski mevkidaşına aday adaylık süresince başarılarının devamını diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Nusret Urmak, Parti il binasında gazetecilere kısa bir açıklama bulunarak şunları söyledi;

"Öncelikle, Parti teşkilatındaki arkadaşlara bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederim. Memleketimizin geleceği ve huzuru için, dün AK Parti idik, bugün de AK Parti'deyiz, yarında AK Parti de olacağız. Amacımız, AK Parti'nin vizyonuyla Şanlıurfa'nın değerlerini birleştirip, Şanlıurfa'nın enerjisini çıkartarak, daha iyi hizmetler sunmak olacaktır. İnşallah, 8 Haziran sabahı başta Şanlıurfa'mız olmak üzere Türkiye'nin her noktasında yeni anayasayı değiştirecek gücü elde ederek, çözüm sürecinin de bereketi ile yeni Türkiye'nin temellerini daha güçlü bir şekilde atacağız. Bu hizmet yolunda adaylığımız hayırlı olsun. Bizleri seven dostlarıma ve güvenen insanlara Allah mahcup etmesin diyoruz. Herkese tekrar teşekkür ediyorum' dedi. 





Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195