Title of a News Article

Viranşehir halkıyla buluştu

Viranşehir halkıyla buluştu
banner206
Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Sabahattin Cevheri Viranşehirlilerin gönlünü fethetti. Cevheri, ‘Ben hep sizin emrinizde olacağım.’ dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri seçim çalışmalarına Viranşehir’de devam etti. Esnaf, vatandaş, Hayvan Pazarı ve STK’ları ziyaret eden Cevheri, Viranşehir’in Şanlıurfa adına önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Viranşehir ilçemizin sakinleri de bizi bağrına bastı. Gittiğimiz her yerde kucakladılar ve şimdiden başkanlığımızı kutluyorlar.” dedi.

Ben hep sizin emrinizde olacağım
Viranşehir’de seçim çalışmalarına önce esnaf ziyaretleri ile başlayan Sabahattin Cevheri, esnafın ve ilçe halkının büyük ilgisi ile karşılandı. Sorun ve sıkıntılarını Cevheri’ye anlatan esnaf, bu sorunların çözümü için kendisine destek olacaklarını söyledi. Cevheri ise, el birliği ile her sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceklerini belirterek, “Siz yeter ki sorunları çözmeyi isteyin. Ben hep sizin emrinizde olacağım.” dedi.

Sen yorulma biz zaten oy vereceğiz
Viranşehir İlçe Hayvan Pazarını ziyaret eden Cevheri’yi hayvan satıcıları ve vatandaşlar büyük bir coşku ile karşıladı. Oldukça sıcak karşılanan Cevheri, elini sıktığı her vatandaştan destek sözü aldı. Vatandaşlardan bazıları alkış ve tezahürat ile Cevheri’yi selamlarken bazıları ise, ‘Başkan sen yorulma biz zaten sana oy vereceğiz. İnşallah Saadet Partisi yeniden gelecek.’ diyerek desteklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195