Title of a News Article

4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi
banner206

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde geçtiğimiz yıl bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili Jasat timlerinin yaptığı geniş çaplı araştırma neticesinde 9 kişi yakalandı, bunlardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 2023 yılı aralık ayı sonlarında Birecik ilçesi Yaylacık mahallesinde meydana gelmişti. R.Ç isimli kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT timleri, silahla adam öldürme olayının aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

K.B, Ç.B, M.S, E.C, İ.H.Ç, H.G, O.S, M.S, VE M.Ç. isimli şüpheli şahıslar yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların yakalandığı adreslerde 3 adet ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Şüpheli şahıslardan 3’ü savcılık talimatı ile serbest bırakılmış, dün adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 4’ü tutuklanarak Hilvan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi 3’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan kısa açıklamada ise, “Faili Meçhul Olayların Aydınlatılması Ve Şüphelilerinin Yakalanmasına” Yönelik Yapılan çalışmalara hız kesmeden devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” Denildi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195