Title of a News Article

ADALET BAKANI KONUŞTU...

ADALET BAKANI KONUŞTU...
banner206
 Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Akılda Kalan programına konuk olan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, gündeme ilişkin sıcak konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Vatandaşın yargıda güven ve hızlılık talep ettiğine işaret eden Bakan Gül, dava süresini kısaltmaktan infaz sisteminde yapılacak yeniliklere değin birçok konuda görüşlerini yansıttı.

Hukuk fakültelerinden mezun olanların ayrıca bir sınava tabi tutularak hakim, savcı, avukat, noter, noter yardımcısı olmalarını öngeren bir çalışma hedeflediklerini anlatan Adalet Bakanı Gül, Türkiye'nin tüm kapasitesiyle Kaşıkçı cinayetinin üstüne gideceğini ve olayı uluslararası zeminlere taşıyacağını söyledi.

İşte Bakan Gül'ün açıklamalarından öne çıkan ana başlıklar:

"ABD'NİN YAPTIRIM KARARI"

İnanamadım tabi şaka gibi. Bakanlıkta çalışıyorduk. Arkadaşlar geldiler. Televizyonu açtım. Öyle öğrendim. İçişleri Bakanı Süleyman Bey'i aradım. Kendisi Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu düşündüğünü söyledi. Çok anlam veremiyor ve böyle gayriciddi bir konu olduğunu düşünüyorsunuz, Türkiye'nin büyüklüğünü düşünüyorsunuz. Yaptığınız işin ciddiyetini düşünüyorsunuz. Bu bizim ülkeye bağlılığımızı arttırıyor.

"HAKAN ATİLLA DAVASI"

O süreci avukatlar yönetiyor. Bu sürecin gayrihukuki olduğunu çok açık söylüyoruz. Burada FETÖ'nün kullanıp, attığı şeyleri oraya taşıyarak Türkiye'yi cezalandırması sözkonusu. Hukuktan asla nasibini almamış bir süreç.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195