Title of a News Article

Artvin'e giden Faruk Çelik'ten söz ediyor

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti Milletvekili Faruk Çelik'in bölgesi ve memleketi olan Artvin'e gitti. 

Seçim çalışmaları ve gündeme ilişkin İYİ Partililere hitaben bir konuşma yapan Genel Başkan Meral Akşener, konuşmasında eski Bakan Faruk Çelik'ten bahsederek Ankara'da telefonlara tek çıkacak kişidir odur dedi.

Geçtiğimiz hafta CHP Lideri Özgür Özel'de Artvin'de seçmenlere seslenerek Faruk Çelik hakkında yorum yapmıştı. 

Özel, "Artvin'de bir Faruk Çelik gerçeği var. Kendisi Artvinli mi, Burtvinli mi, Şanlıurfalı mı? Nereli olduğu belli değil. O da dışarıdan geldi, adayları da dışarıdan geldi, vali gibi gelip gidiyorlar." demişti.

Bunun üzerine AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik X hesabından espirili bir dille, "Sn Özgür Özel 'Faruk Çelik gerçeği var Artvin'de, Bursalı mı, Urfalı mı, Artvinli mi neyse demiş.'Allah'ı var doğru demiş.' cevabını vermişti.

Bugün ise Artvin'e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı konuşmasında Faruk Çelik'ten söz etti. Akşener, ''Şimdi Artvin'in 2 milletvekili var. Biri muhalif biri iktidar partisinin. Ha buraya yazıyorum, milletvekillerinin kıymeti harbiyesi sıfır. Bu sistemde, tekrar söylüyorum sayın Faruk Çelik'in telefonlarına eski bakan olduğu için çıkan olur, ama sıradan yani kendi içimizden yetiştirdiğiniz ve Ankara'da bu tür ahbaplıkları olmayan isterse iktidar partisinden olsun, milletvekillerinin telefonuna yani sizin vekillerinizin bırak bakanı müsteşarlar telefonuna çıkmıyor." dedi.

Meral Akşener'in Artvin ziyaretini yakından takip eden Faruk Çelik, kendisiyle ilgili sözlere dikkat çekerek, Akşener'e Özgür Özel'e verdiği 'Allah'ı var doğru demiş' cevabına yakın bir yanıt verdi.

Çelik Akşener'e cevaben yaptığı paylaşımında şu ifadelerine yer verdi; 

"Sn Meral Akşener’de Artvinimize gelmiş ve *”Milletvekillerinin telefonlarına Ankara’da kimse çıkmaz, Faruk beye çıkarlar”* demiş, sağolsun. ŞAHSIM İLE İLGİLİ ALLAH’I VAR O DA DOĞRU SÖYLEMİŞ…"

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195