Title of a News Article

Babası okula çağırıldı diye intihar etti!

Babası okula çağırıldı diye intihar etti!
banner206

Mersin'de arkadaşlarıyla kavga eden lise öğrencisinin velisi okula çağrıldı. Veli ile okul müdürünün görüşmesi sırasında öğrenci, 3. kattaki sınıf penceresinden aşağıya atladı. Ağır yaralanan öğrenci ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Mersin'de arkadaşlarıyla kavga eden lise öğrencisi okulun penceresinden atlayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SINIF PENCERESİNDEN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesindeki Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 10. sınıf öğrencisi A.B., 3 arkadaşıyla kavga ettikten sonra velisi okula çağrıldı. Veli ve okul müdürünün görüşmesi sırasında A.B., 3'üncü katta bulunan sınıf penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Okul idaresinin ihbarı üzerinde bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen A.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Mersin'de Kavga Eden Lise Öğrencisi Pencereden Atlayarak Hayatını Kaybetti

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Toroslar ilçemizde bulunan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfında okumakta olan A.B. isimli öğrencimizin 21.12.2023 tarihinde okulda üç arkadaşı ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafından öğrencinin velisi konu hakkında bilgi verilmek üzere okula çağırılmış, okul müdürü ile velinin görüşme yaptığı saat: 12: 00 sularında, A.B. isimli öğrencimiz 3.katta bulunan 10/B sınıfının penceresinden atlamıştır.

Mersin'de Kavga Eden Lise Öğrencisi Pencereden Atlayarak Hayatını Kaybetti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın fark edilmesi üzerine okul idaresi tarafından ivedilikle ambulans çağırılmış, emniyet güçlerine haber verilmiştir. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen öğrencimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Yaşanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195